Nađite onog koji ne štedi ni novac ni emocije - Osobine muškarca koji je dobar materijal za brak

Nije uvijek lako procjeniti da li je neki muškarac vrijedan vašeg povjerenja te da li ćete sa njim moći izgraditi zdravu vezu ili brak. 


Dobar muškarac, onaj koji je povoljan materijal za brak, pokazuje nekoliko jako važnih osobina koje su gotovo univerzalne u svakom muškarcu koji želi graditi zdravu vezu. Kada znate šta treba da tražite, naći ćete muškarca od povjerenja i muškarca pored kojeg ćete se osjećati sigurno. 

Pa da vidimo koje su to osobine koje muškarac treba da posjeduje. 1. Velikodušnost; Velikodušan muškarac neće štediti emocije, ali ni novac na svoju ljepšu polovinu. Velikodušan muškarac će željeti da ugodi svojoj ženi na svaki mogući način. 



On je spreman učiniti sve kako bi pokazao ženi da je spreman boriti se za vezu te da se ne boji preuzeti odgovornost. 2. Sigurnost; Muškarac kome možete vjerovatije muškarac kojem je stalodo vaše fizičke sigurnosti. On će vas nazvati poslije sastanka kako bi se uvjerio da ste stigli kući. 

Prirodno je da ljudi štite ono što vole i cijene, a ako se muškarac prema vama ponaša zaštitnički, to je znak da ste pronašle muškarca kojem možete vjerovati. Dobri muškarci pokazuju ljubav kroz akciju. On zna da je izgradnja povjerenja sa ženom ključno ako želi osvojiti njeno srce. 



3. Brižnost; Pravi muškarac brine o vašim osjećanjima te se želi uvjeriti da vas neće povrijediti neki njegov postupak. Pravi muškarac želi svoju ženu vidjeti srećnu i potrudiće se da je učini srećnom. Kada se muškarac savjetuje sa vama prije donošenja važne odluke koja bi mogla uticati na vaš život, on vam daje do znanja da je on čovjek kojem možete vjerovati. 

Velikodušan muškarac daje jer želi da vas usreći. Zaštitnik vam pokazuje koliko mu je stalo do vas te se želi pobrinuti da vam ne našteti ni na koji način. Brižan muškarac vodi računa o ženi. Svojom brigom za vaša osjećanja on pokazuje koliko cijeni vas i vašu dobrotu.

Pokreće Blogger.