Možda je ljubomoran što ste srećni pored nekog drugog - 9 razloga zašto nam se bivši vraćaju

Da li vam se nekad desilo da naletite na bivšeg ili vam se javi baš u trenutku kada mislite da ste ga preboljeli i kada napokon osjećate da ste nepokon srećni? 


Možda čak izrazi želju da vas izvede na kafu ili večeru? Ovakvo ponašanje nas može zbuniti i pomutiti naša osjećanja. Kako ne biste ponovo zaglavili u prošlosti u nastavku pročitajte šta bi moglo značiti iznenadono vraćanje bivšeg u vaš život. 

1. Ne želi vas izgubiti; Možda je navikao na ideju da ćete uvijek biti tu za njega i sada ga pomisao da ste nastavili dalje ili našli novu ljubav plaši. 2. Želi ono što ne može imati; Kada ste bili prisutni u njegovom životu i stalno ga zvali on vas je ignorisao, a sada kada ste odlučili da završite sa njim za sva vremena on se ponovo pojavljuje. 



Ovo se dešava vjerovatno iz razloga što je shvatio da vas više ne može imati, pa vas želi nazad. Postoje muškarci koji se počnu zanimati za ženu onda kada mu ona više nije dostupna. 3. To ga uzbuđuje; Pomisao da vas više ne može imati ga uzbuđuje i on pokušava dokazati da vas ponovo može osvojiti i kreće u akciju. 

Juriće za vama dok vas ne donije, a onda će se okrenuti i otići. 4. Potrebna si mu; Razlog zbog kojeg želi ponovo stupiti u kontakt sa vama je možda taj što mu je nešto potrebno od vas. Šta god da je u pitanju nemojte nasjesti i dozvoliti da vas iskorištava. 



5. Ima napad nostalgije; Sasvim je u redu i potpuno normalno osjećati se nostalgično nakon što se veza okonča. Možda se sjetio svih lijepih stvari koje ste prošli zajedno i sada želi to ponovo proživjeti. Vjerovatno na ovaj način ponovo želi privući vašu pažnju. 

6. Pokazuje ljubomoru; Vaš bivši može postati ljubomoran kada shvati da ste nastavili dalje i pronašli sreću pored drugog muškarca. Možda svojim javljanjem samo želi pokvariti vašu sreću. 7. Ljut je što ste ga preboljeli; Vjerovatno je očekivao da će on biti taj koji će prvi nastaviti dalje i pronaći nekoga, ali desilo se suprotno. 

Sada je bjesan zbog toga i možda želi samo da vas iznervira što je jako neozbiljno od njega. 8. Želi se zabaviti; Ponekad se bivši javljaju samo kako bi provjerili da li još uvijek imaju šanse da vas osvoje i da vide da li mogu računati na vas ako im zatreba malo zabave. 

9. Želi da se pomiri; Sada kada ste napokon preboljeli vezu i krenuli dalje, i baš sada kada ste napokon srećni on se javlja jer želi da se pomiri sa vama. Ovo se uglavnom dešava onda kada shvati šta je izgubio i sada vas želi nazad.

Pokreće Blogger.