Mlad Mjesec u Vagi 06.10. - Bikovi poradite na vezi, Pred Djevicama važne odluke

U ovom mjesecu mlad Mjesec će se pojaviti 06. oktobra u znaku Vage koji je znak ravnoteže. 


Mlad Mjesec predstavlja novi početak, a u znaku Vage će nas podstaći da pronađemo ravnotežu u svom životu. Podstaći će nas da se posvetimo našim odnosima i u nama će probuditi želju da učinimo svaki naš odnos stabilnijim. 

Ovan: Ovaj mlad Mjesec će vas podstaći da poradite na svojoj komunikaciji i načinu na koji se odnosite prema drugim ljudima. Mnogi Ovnovi bi mogli pasti u iskušenje da potraže pažnju izvan svoje veze, ali pokušajte ostati pribrani i posvetiti se svom partneru. 



Već imate sve što vam je potrebno. Bik: Ovo će biti periodu u kome ćete se morati više posvetiti svo0joj vezi i svom odnosu sa partnerom. Razmislite o stvarima koe bi vam mogle pomoći da poboljšate vezu i učinite svog partnera srećnijim i zadovoljnijim. 

Blizanci: Jako je važno da se u ovom periodu fokusirate na lično zadovoljstvi i na ono što vas čini srećnima. Razmislite o tome šta volite i šta ste sve spremni uložiti u svojui vezu kako bi rasplamsali strast između vas i vašeg partnera. Vaš ljubavni život će biti vaš glavni fokus. 



Rak: Vrijeme je da se fokusirate na svoje porodično okruženje i posvetite više pažnje svom partneru. Trudite se da održavate dobro raspoloženje i ugodnu atmosferu u svom domu i bićete zadovoljni i vi i vaš partner. 

Fokusirajte se na ono što vam je važno. Lav: Lavovi bi u ovom periodu mogli preispitivati svoje ciljeve u karijeri. Moraćete napraviti jasnu strategiju ako želite ostvariti ciljeve koje ste sebi zacrtali. Nemojte dozvoliti da vaš ljubavni život trpi zbog posla. 

Trudite se da nađete ravnotežu i da je održavate. Djevica: Vrijeme je da jasnije pogledate kvalitete koje posjedujete i kokrenete novi list u svom životu. Ovo će biti period u kome biste se mogli naći u situaciji da donesete neke jako važne životne odluke, zato biste trebali dobro razmisliti o svom životu i onome šta želite postići. 

Vaga: Vagama će se pružiti prilika da naprave promjenu u svom životu koju već neko vrijeme priželjkuju. Bilo da se radi o vašem izgledu, poslu ili ljubavnom životu, promjena koja bi se mogla desiti bi mogla mnoge pripadnike ovog znaka učiniti srećnima. 

Budite ono što jeste i radite ono što želite i što vas usrećuje, to je najvažnije. Škorpija: Vaše raspoloženje će u ovom periodu biti jako nestabilno i promjenjivo što će imati veliki uticaj na vaš ljubavni život. Nemojte dozvoliti da to utiče na odnos sa vašim partnerom i nikako nemojte sebi dozvoliti da svoj bijes i nezadovoljstvo iskaljujete na partnera. 

Strijelac: Ako želite održati vašu vezu skladnom morate pokazati timski rad i uključiti se u izgradnju odnosa. Vaš partner možda neće biti zadovoljan nekim stvarima u vašoj vezi, a razlog tome bi mogao biti taj što ste u zadnje vrijeme postali ravnodušni i hladni. 

Jarac: Ovaj mlad Mjesec će vas podstaći da razmislite o stvarima koje su vam zaista važne u životu i da preispitate svoj eprioritete. U redu je biti posvećen polsu, ali ne smijete dozvoliti da druga podrčja vešag života zbog toga ispaštaju. 

Potrudite se pronaći ravnotežu. Vodolija: Ovaj mlad Mjesec će vam dati inspiraciju i podstaći će vas da razmišljate o velikim stvarima koje želite postići. Ovo je idealan period da se oslonite na svoje vizionarske vještine i da se povežete sa stvarima i ljudima koji vas inspirišu. Ribe: Ovaj mlad Mjesec će vam pružiti priliku da promijenite svoj odnos prema drugima. 

Shvatićete da neki ljudi ne zaslužuju vašu pažnju u onoj mjeri u kojoj ste im dosada pružali. Takođe, u ovom periodu ćete osjetiti potrebu da se posvetite svojoj porodici i poradite na odnosu koji imate sa svojim bližnjima.

Pokreće Blogger.