Vole sve da kontrolišu: 5 pozitivnih i negativnih osobina ljudi rođenih u znaku Škorpije

Osobe rođene pod horoskopskim znakom škorpije su jedne od najnerazumljivjih znakova. 


Odlikuje ih strast, emocija, posvećenost, ali i ljubomora i tvrdoglavost. Škorpijom vladaju Mars- planeta akcije i agresije i Pluton-planeta moći. Škorpija se ne boji promjena, te se lako prilagođava životnim situacijama. 

Najbolje osobine horoskopskog znaka Škorpije: 1.Strastvenost – najpoznatija osobina škorpije je strast prema svemu što rade. Pošto se boje neuspjeha, učiniće sve da uspiju. 2.Hrabrost – svim svojim problemima, škorpije pristupaju veoma hrabro, čineći sve da pomognu drugima. 



3.Posvećenost – škorpije su veoma posvećene osobe, kako poslu, tako i svojim prijateljima. Zaslužite njihovo povjerenje i ne treba da brinete. 4.Sigurnost - sve što rade, moraju dobro provjeriti da je sigurno. Uvijek razmisle prije nego što djeluju. 

5. Odlučnost – da bi postigao svoj cilj, spreman je na sve. Ambicioznost i odlučnost ga uvijek dovedu do cilja. Najgore osobine horoskopskog znaka Škorpije: 1.Ljubomora – kao što smo na početku naveli, škorpije su mnogo ljubomorne, posebno kada postoji konkurencija. 



2. Tvrdoglavost – na drugom mjestu je tvrdoglavost. Ne želi da usvoji tuđe mišljenje, jer smatra da on zna kako treba. Ne dopušta bilo kakve promjene. 3. Krije svoja osjećanja – zbog svoje naravni, nikada neće pokazati svoje emocije. Radiće sve da ih prikrije. Ne voli da razgovara o osjećanjima. 

4.Vole sve da kontrolišu – škorpije se plaše neuspjeha i smatraju da one treba da sve kontrolišu da bi rezultati bili dobri. 5. Agresivnost – ponekad su vrlo agresivne osobe. Ne prihvataju kada ih neko odbije, te manipulišu ljudima da bi ostvarili što žele.

Pokreće Blogger.