Ne budite one koje se poslije vjenčanja ulijene i zapuste: Kako vratiti ljubav svog muškarca

Poslije nekoliko godina braka, osjećanja partnera se promijene. Emocije zahlade, strast se izgubi, ljubavi kao da nema. 


Ove promjene mnogo utiču na žene. Stalno se pitaju šta bi trebale uraditi da vrate ljubav svog muža. Kada muškarac već izjavi da mu je dosta svega, potrebno je da žena poradi na nekim stvarima:

1. Ispravite svoje greške. Ako znate da nešto posebno smeta svom mužu, pokušajte to ispraviti. Prilagodite se malo njegovim potrebama. 2. Zainteresujte ga. Pronađite način da probudite strasti kod vašeg muškarca. Da li će to biti flertovanje ili neke poruke, bitno je ga zainteresujete. 



3. Organizujte romantičnu večeru. Djecu odvedite kod rodbine, a vi se posvetite samo partneru. Provedite veče u intimnosti. Sjetite se prvih dana i zaljubljenosti. 4. Pronađite hobi za zajedničke aktivnosti. Motivišite muža da radite nešto zajedno, da provodite što više vremena zajedno. 

Odlazak u prirodu na kampovanje ili vožnja čamcem, mogu vas povezati još više. 5. Ponašajte se prema svom mužu kao prema muškarcu. Nemojte ga kontrolisati u svemu i da mu govorite kako da se ponaša. Ipak je on odrasla osoba. Niko ne voli naređenja. 



6. O svemu se dogovorite sa svojim suprugom. Da li su u pitanju novčani troškovi ili nešto drugo, bitno je da se dogovorite sa njim. 7. Nikad ga nemojte lagati. Čak iako su u pitanju sitnice, na primjer nove cilpele, obavezno mu recite. 

8. Volite sebe. Muškarac voli ženu koja voli sebe. Razvijajte svoje samopouzdanje i radite na svom unutrašnjem svijetu. Držite do sebe i svog izgleda. Ne misli se da u kući budete sređeni kao da ste u izlasku, ali ne morate ni da hodate u pocijepanim stvarima. 9. Volite svog muža. Ono najbitnije od svega je da iskreno volite svog muža i to mu stalno pokazujete, svoju nježnost, pažnju i ljubav.

Pokreće Blogger.