Sezona Djevice od 23.08. - Lavovi fokusirajte se na finansije, Jarčevi izađite iz zone komfora

Sezona Djevice koja počinje 23. avgusta i traje do 22. septembra, bi mogla donijeti intenzivne promjene koje bi vas mogle uzdrmati do temelja. 

Ovaj period bi vas mogao potaknuti da se oslobodite zastarjelih pogleda i stavova. Bićete u situaciji da morate donijeti neke važne odluke koje bi se mogle ticati vaše karijere i osnosa. Emocije će biti pojačane, ali ćete morati da slušate svoje srce i krećete se onako kako ono želi. 

Pogledajte kako će sezona Djevice uticati na svaki znak Zodijalka. Ovan: Lako se možete izgubiti u svakodnevnim aktivnostima. Umjesto da se fokusirate na svakodnevne događaje koji se trebaju dogoditi, dopustite sebi da vidite širu sliku. Odstupanje od norme pomoći će vam da jasnije sagledate odnose i situacije ako se distancirate od određenih stvari. 


Bik: Vi niste od onih koji preuzimaju mnogo emocionalnih rizika, ali to vas neće spriječiti da se prepustite i dopustite sebi da skočite u nepoznato. To će vam omogućiti da postanete najbolja verzija sebe, što bi mogla biti nevjerovatna stvar. 

Blizanci: Dom je mjesto gdje se osjećate ugodno, što znači da ćete planirati okupljanja u svom stanu umjesto u lokalnom baru. Večera ili žurka u vašem domu biće super zabavna sa vašim prijateljima. Rak: Tračevi koje biste mogli čuti o sebi će postati jako snažni da će vam biti teško da se borite sa njima. Pokušajte da nađete mir i da ne trošite svoju energiju na ljude koji vas ogovaraju i šire laži o vama. 


Lav: Vrijeme je da se fokusirate na svoje finansije. To znači pokretanje budžeta kojeg se zaista možete pridržavati. Sve dok ostanete na mjestu, moći ćete uštedjeti koji novčić za crne dane ili kupiti sebi neke stvari koje odavno želite. 

Djevica: Ovo je periodu u kome ste vi u centru pažnje, zato nemojte da bježite od te pažnje već uživajte u njoj. Dozvolite svojim bližnjima da vas razmaze i uživajte u pažnji koju vam pružaju. Vaga: Pokušajte svakog dana da odvojite nekoliko minuta da se opustite i relaksirate kako biste ponovo napunili baterije. To će vam omogućiti da se osjećate mirno i osvježeno tokom intenzivnih trenutaka koji će vam se dogoditi. 

Škorpija: Ne morate se svakodnevno družiti sa prijateljima kako biste se osjećali kao da ste dio društvene scene. Pravite planove kad to budete htjeli kako biste bili sigurni da se vrijeme koje ste proveli zajedno računa. Družite se sa drugima zato što se osjećate dobro u njihovom društvu, a ne zato što morate. 

Strijelac: Pokušajte pronaći ravnotežu između radnih dana i ljetne zabave kako biste uživali u sezoni i kako biste mogli provoditi vrijeme sa svojim prijateljima. Moći ćete uživati u plodovima svog rada, a da ne upadnete u nevolje na poslu. 

Jarac: Pokušajte da oslobodite svoje misli i da izađete iz svoje zone komfora. To će vam omogućiti da se otvorite novim mogućnostima kao i da sagledate stvari iz drugog ugla. Uživajte u promjenama i transformaciji koja vam se dešava. 

Vodolija: Iskorostite ovaj priod da se riješite dugova koji su vam se nakupili u zadnje vrijeme. Raščišćavanje finansijskog nereda pomoći će vam da izgradite jače temelje za budućnost, za čim trenutno žudite. 

Ribe: Ovog mjeseca vam partnerstva postaju sve važnija. Svako sa kim se susretnete moći će vidjeti vašu ljepšu stranu, jer želite riješiti probleme kako biste stvorili bolje odnose sa onima do kojih vam je stalo. Moguća su neka nova, jako korisna partnerstva.


Pokreće Blogger.