Ako želi biti sa vama, vaše mane mu neće smetati - Ako želi otići ni jedna vrlina ga neće zadržati

Dvije osobe će ostati zajedno onoliko dugo koliko žele da budu zajedno. Ni dužnost, ni čast, ni moral ih neće vezati jedno za drugo. 


Kada muškarac želi biti sa vama ni jedna vaša mana i ni jedan vaš nedostatak mu neće smetati. Ako želi otići, ni jedna vaša vrlina ga neće moći zadržati. Bez obzira koliko ste dobri i poželjni, postoji neko ko će vas odbiti i bez obzira na to koliko možda niste atraktivni, postoji neko kome ćete se svidjeti. 

Ako vas muškarac odbije, to ne mora da znači ništa loše. Cijenite ono što imate i nemojte da žalite za onim što ste izgubili. Nemojte se plašiti samoće, jer je vaš muškarac tu negdje u vašoj blizini i samo je pitanje vremena kada će vas primjetiti. 



Radujte se jer negdje postoji osoba koja sija samo za vas. Zablistajte, jer što više zračite svjetlošću i pozitivom imate manje straha. Što imate manje straha to je manje mraka u vašoj duši. Što više volite i što više ljubavi dajete, više ćete ljubavi dobiti. 

Budi svoja, cijeni svoju vrijednost i zaboravi na strah i jednog dana, kad se najmanje budeš nadala, tvoj muškarac će stati ispred tebe. Nemoj razmišljati o onome šta bi moglo biti, misli o onome što se dešava sada i u ovom trenutku. I zapamti, ljubav se ne može kupiti. 



Ono što se kupuje novcem samo nas previše košta. Ono za šta molimo, zbog čega plačemo i šta krademo će nam jednog dana biti stostruko oduzeto. Ono što se daje slobodnom voljom i iz srca nema cijenu. Kada dođe vrijeme bićete u stanju prepoznati svoju osobu. Samo ćete se sudariti na cesti i znaćete da je on taj. Jednostavno ćete se naći jedno drugome na putu.

Pokreće Blogger.