Nisi frajer ako flertuješ sa svakom ženom - Kako prepoznati muškarca koji ne želi ozbiljnu vezu

Razumjeti muškarce može biti jako teško razumjeti, pogotovo ako nisu posebno pričljivi. 


Ako ste zabrinuti da se muškarac sa kojim se viđate ne želi vezati pripazite na znakove koje ćemo vam navesti u nastavku. Oni bi vam mogli pomoći da se držite na distanci i spriječiti da stvari sa vaše strane postanu previše ozbiljne. 

1. Naklonost prema vama pokazuje samo kada ste sami; Ako je muškarcu sa kojim se viđate ugodno pokazivati nježnost i naklonost prema vama samo kada ste sami, možda neće biti spreman da vam se posveti u potpunosti. Postoji mogućnost da on ne voli pokazivati nježnosti u javnosti, ali ako vas ne može držati za ruku ili zagrliti u javnosti neka vam to bude znak upozorenja. 



 2. Želi da vaša veza bude ležerna; Neobavezni odnosi između dvoje ljudi mogu funkcionisati ako imaju dobru komunikaciju i ako su iskreni u svojim namjerama. Ako primjećujete znakove da se momak sa kojim se zabavljate ne želi previše vezati, vjerojatno je vrijeme za taj neugodan razgovor u kojem ćete utvrditi kuda veza ide. 

3. Ne želi vas upoznati sa svojom porodicom; Ako ste u vezi sa tipom koji vas još uvijek nije upoznao sa svojom porodicom, isko ste u vezi već neko vrijeme, to bi mogao biti potencijalni znak da se ne želi previše nadati. 4. Ne želi razgovarati sa vama o budućnosti; Kako vaša veza napreduje prirodno je da razgovarate o budućnosti. 



Ipak morate uzeti u obzir da ako osoba sa kojom se zabavljate ne želi biti vezana za vezu, ne znači da ne želi biti s vama. Možda jednostavno ima loše iskustvo iz prethodne veze. 5. Ne govori vam o svojim ličnim problemima; Ako želite da vaša veza napreduje morate raditi na njoj, a da biste izgradili jaku vezu morate raditi na njoj. 

Ako ste u vezi sa muškarcem koji ne želi sa vama voditi duboke razgovore i nikada sa vama ne razgovara o svojim ličnim problemima, vjerovatno se ne želi previše vezati za vas. 6. Flertuje sa drugim ženama; Ako besramno koketira sa drugim djevojkama ispred žene sa kojom se zabavlja, definitivno ne želi vezu. 

Međutim neki muškarci su harizmatične osobe i mogu ponekad nesvjerno flertovati sa drugim ženama. Morate znati napraviti razliku. 7. Želi se viđati sa vama samo pod svojim uslovima; Zdrava veza mora biti uravnotežena. Ako se nađete u situaciji da se sa muškarcem viđate samo onda kada to njemu odgovara znajte da se ne želi vezati. 

Ako želite vašoj vezi dati šansu, tada mu morate reći da nije u redu to što se višate samo kad njemu odgovara.Ako mu to ne odgovara trebali biste otići.

Pokreće Blogger.