Ne gubite vrijeme na pogrešne: 2 jednostavna pravila koja bi mogla promijeniti vaš ljubavni život

Postoje samo dva pravila u životu koja zaista djeluju, a pogodna su i za muškarce i za žene. 


Oni koji nisu upućeni u ova pravila, osuđeni su na gubljenje vremena i živaca na pogrešne ljude. Kako biste to izbjegli naučite ova jednostavna pravila i olakšajte sebi život. Ona bi vam mogla pomoći da promijenite svoj ljubavni život do neprepoznatljivosti. 

1. Prvo pravilo - Odnosi bi trebali biti laki; Od samog početka, veza treba da bude laka. Osoba pored koje se osjećamo od prvog trenutka kao da je poznajemo cijeli život će nam uvijek više odgovarati od osobe sa kojom smo u vezi godinama, a osjećamo da je ne poznajemo dovoljno. 



Osoba koja istog momenta pokaže zanimanje za vas, bolja je od one osobe za koju se morate dugo vremena truditi da je osvojite. U vezi ne biste trebali ništa dokazivati. Ne morate nikome težiti, nikome se prilagoditi i trčati za bilo kim. Ako to uradite jednom, stalno ćete to raditi. 

Teške veze pogodne su samo za one kojima je dosadno i imaju puno slobodnog vremena. Svima ostalima ona donosi samo patnju. 2. Drugo pravilo - Odnosi bi trebali biti zabavni; Čim veza prestane donositi radost i počne donositi gadne stvari, zaustavite ovaj fenomen u startu. 



Ne navikavajte se na svađe, rasprave i suze. Ostavite duge razgovore, prijekore, optužbe. To nije normalno! Čim radost napusti vezu ona postaje beskorisna. Mnogi ljudi ostaju dugo zaglavljeni u vezi koja im ne donosi radost. Ne radite to. Vi zaslužujete sreću. 

Zaslužujete nekoga sa kim će vam život biti zabavan, a ne nekoga ko će vam donositi tugu u život. Ne tražite razlog da ostanete u lošoj vezi, tražite vezu koja će vas učiniti srećnima i osobu koja će donijeti radost u vaš život.

Pokreće Blogger.