Detaljan mjesečni horoskop za Avgust - Šta mogu očekivati osobe rođene u znaku Blizanca

Avgust će biti mjesec u kojem će ljubavne veze imati veoma važnu ulogui u vašem životu. 


Ipak, budite spremni na neke šokantne situacije koje ćete moći prevladati samo ako ostanete optimislični. Biće vam potrebna podrška vaših prijatelja i poprodice kako biste mogli vratiti ravnotežu u svoj emotivni život. Mjesec vam nudi brojne mogućnosti za uživanje u životu. 

Vrijeme je da zaboravite na sve probleme i razmislite o svojim budućim planovima. KARIJERA: Ovaj mjesec bi mogao biti prilično depresivan kada je u pitanju vaša karijera. Atmosfera na poslu bi mogla biti nestabilna, a odnosi sa kolegama problematični. 



Cijela ta situacija bi vas mogla odvratiti od postizanja željenih ciljeva, a vaš naporan rad bi mogao ostati nezapažen. Ipak, nemojte prestati da se trudite jer će samo od vas zaviti vaša budućnost. Bez obzira na sve ovo, će biti jako povoljan mjesec za započinjanje novih projekada. 

FINANSIJE: Položaj planeta će biti jako povoljan kada su u pitanju finansije, a oni Blizanci koji se bave samostalnim poslom, trgovinom ili izvozom, bi mogli ostvariti jako lijep prihod. Ako se odlučite da ulažete u vrijednosne papire, mogli biste ostvariti lijepu zaradu. 



ZDRAVLJE: Avgust neće biti ohrabrujući mjesec kada je u pitanju vaše zdravlje. Neke hronične tegobe bi se mogle ponovo javiti, a stres bi vam mogao uzrokovati još neke zdravsvene probleme. Ipak, moći ćete izbjeći veće tegobe budete li održavali dobru kondiciju i vodili više računa o svom zdravlju. 

Opuštanje bi vam moglo pomoći da se riješite stresa, a dobra organizacija bi vam mogla pomoći da rasporedite sve svoje obaveze i aktivnosti. OBRAZOVANJE: Zvjezdani aspekti bi vas mogli učiniti pomalo lijenima što bi vam moglo otežati suočavanje sa akademskim aktivnostima. 

Studenti jezika i komunikacija bi mogli imati problema u koncentraciji, dok će oni koji uče umjetnost ili neke zanatske poslove, morati dodatno da se potrude. PUTOVANE: Blizanci bi u avgustu mogli mnogo putovati, kako u privatne tako i u poslovne svrhe. Izleti i putovanja sa porodicom ili prijateljima će biti jako lijepa i značajna.

Pokreće Blogger.