Detaljan mjesečni horoskop za Avgust - Šta bi mogli očekivati Jarac, Vodolija i Ribe

Detaljna mjesečna astro prognoza za osobe rođene u znaku Jaraca, Vodolije i Riba 


Jarac: U ovom mjesecu ćete morati biti jaki i opdlučni jer ćete se suočiti sa nekim jako nepovoljnim situacijama. Nemojte se plašiti da tražite ono što želite. Sredinom mjeseca biste mogli naići na neke prepreke, ali će se mjesec ipak lijepo završiti. 

KARIJERA: Na poslu biste mogli biti upleteni u neke sukobe što će imati negativan uticaj na ciljeve koje ste htjeli postići. Sav vaš trud će ostati u sjeni sukoba koji se budu dešavali na poslu. FINANSIJE: Budite oprezni kada su u pitanju vaše finansije i trudite se da ne trošite više nego što zarađujete. 



Takođe bi trebali biti jako oprezni prilikom uzimanja zajmova ili kredita. ZDRAVLJE: Vaše zdravlje će biti jako dobro u ovom mjesecu. Mogli bi se javiti neki manji zdravstveni problemi, ali ćete ih moći prevladati sa lakoćom. Trudite se da budete fizički aktivni i vodite računa o svojoj ishrani.

OBRAZOVANJE: Ovo bi mogao biti jako naporan mjesec za mnoge studente koji će imati problema sa koncentracijom i učenjem. Ako želite položiti ispite moraćete se malo više potruditi i odustati od svakodnevnih zabava sa društvom. 



PUTOVANJE: Kako je sezona godišnjih odmora mnogi pripadnici ovog znaka će planirati odmor upravo u avgustu. Zbog svoje nepovoljne finansijske situacije trudite se da izaberete destinaciju koju sebi možete priuštiti. Koliko god da vam je potreban odmor nemojte se previše zaduživati samo da biste uživali nekoliko dana. 

Vodolija: U avgustu biste mogli naići na razne poteškoće, zato se nemojte ustručavati da potražite pomoć prijatelja. Oni bi vam mogli pomoći da prevladate izazove koji se nađu pred vama. Podijelite svoje probleme sa svojim partnerom kako biste mogli uživati u mirnom ljubavnom životu. 

KARIJERA: Ovo će biti jako povoljan period za razvoj vaše karijere. Atmosfera na poslu će biti jako povoljna i imaćete podršku svojih radnih kolega. Sve svoje obaveze ćete završavati onako kako ste planirali i bićete nagrađeni za svoj naporan trud. 

Bez obzira na sve obaveze koje imate moći ćete naći vremena i za svoju porodicu. FINANSIJE: Dok neki pripadnici ovog znaka mogu očekivati da budu nagrađeni nekim bonusom ili povećanjem plate, drugi će se suočiti sa gubicima. 

Bez obzira u kojoj od ove dvije situacije se nađete vodite računa o svojim finansijama. ZDRAVLJE: Konfiguracija planeta je povoljna i to će vas održati u izvrsnom zdravstvenom stanju. Ne postoje mogućnosti za bilo kakve ozbiljne medicinske probleme. 

Mali zdravstveni probleni zahtijevaće uobičajenu pomoć i terapiju. Pokušajte da izbjegavate stres što je više moguće. OBRAZOVANJE: Red, rad i disciplina je ono što će vam biti potrebno u ovom mjesecu ako želite postići ciljeve koje ste sebi zadali. 

Ne budete li dovoljno disciplinovani ništa nećete moći postići i sav vaš dosadašnji trud bi mogao pasti u vodu. PUTOVANJA: Avgust će biti jako povoljan mjesec za putovanja za sve poslovne ljude. Neka od tih putovanja bi vam mogla obezbjediti širenje vašeg poslovanja. Oni koji se odluče na odmor sa porodicom će se jako lijepo odmoriti i zabaviti. 

Ribe: Osobe rođene u znaku Riba će imati jako lijepe izglede kada je ljubav u pitanju. Neke prilike ne biste trebali propustiti. Bićete puni entuzijazma i svjesni ste da vam je potrebmno mnogo hrabrosti ako želite uspjeti u onome što ste naumili. 

KARIJERA: Biće ovo jako povoljan period za razvoj vaše karijere uprkos nepovoljnom položaju planeta koji bi vam mogao napraviti neke manje probleme. Ipak to vas neće obeshrabriti i nastavićete da se trudite dok ne postignete željeni cilj. 

Moglo bi doći do nekih manjih kašnjenja u obavljanju vaših zadataka, alito vam neće predstavljati veliki problem. FINANSIJE: Iako ste očekivali da će se vaša finansijska situacija popraviti u ovom mjesecu, stvari se možda neće odvijati onako kako ste planirali. 

Budite oprezni ako se odlučite da uzmete neki kredit ilizajam i ne zadužujte se previše ako znate da nećete moći na vrijeme vratiti dug. ZDRAVLJE: Stres je vaš najveći neprijatelj, zato bi se trebali truditi da ga izbjegavate ili svedete na minimum. 

To ćete postii ako budete više fizički aktivni i ako se budetre trudili da se dobro odmorite i relaksirate. Bilo bi dobro da povedete malo računa o svojoj ishrani. OBRAZOVANJE: Uticaji planeta će biti jako povoljni što će vas učiniti mentalno oštrim i učenje će vam postati prilično lako. 

Bićete dobro koncentrisani i bez problema ćete ostvariti ciljeve koje ste sebi zacrtali. PUTOVANJE: Biće ovo jako povoljan period za putovanja kako profesionalna tako i privatna. Dozvolite sebi da se dobro odmorite i uživate na odmoru koji ste zaslužili.

Pokreće Blogger.