Žena je kao cvijet -Treba joj pažnja: Ako muškarac radi 4 stvari on bi mogao ugasiti ljubav žene

Ljubav može trajati dugo vremena, ali kada dođe do razvoda oba partnera su podjednako kriva. 


Ipak, u ovom članku želim da se osvrnem na to kako muškarci, često nesvjesno, mogu ugasiti ljubav u ženi i učiniti kao da ljubavi nikada nije ni bilo. Muškarci budite pažljivi i zapamtite da mnoge stvari u vezi zavise i od vas samih. 

1. Nedostatak pažnje; Pažnja i nježnost su za ženu poput zraka koji diše ili hrane koju jede. Ako joj zaboravite reći koliko je volite, ona bi vremenom mogla pomisliti da vam više nije potrebna. Zapamtite da je žena poput cvijeta, potrebna joj je briga i pažnja kako bi cvjetala. 



Ako joj to uskratite ona će uvenuti. 2. Nedostatak ohrabrenja i pohvale; Žene jako dobro znaju koliko je važno hvaliti svog muškarca, ali muškarci često zaboravljaju da su i ženama potrebni ohrabrenje i pohvale jednako koliko i njima. 3. Nedostatak romantike; Romantika čini da žena cvijeta, zato ne dopustite da vam rutina upropasti vezu. 

Poneka romantična gesta sa vremena na vrijeme vas ne košta ništa, a ženi to mnogo znači. 4. Upoređivanje sa drugima; Ni jedan muškarac ne voli kada ga njegova žena upoređuje sa nekim drugim muškarcem. To je nešto što ga sigurno neće učiniti srećnim. 



Isto je i sa ženama. Ako muškarac počne da upoređuje svoju ženu sa drugim ženama ne samo da će ugasiti ljubav u njoj, već bi mogao rizikovati da uništi brak i porodicu. Umjesto da je upoređujete sa drugim ženama recite joj koliko je divna i posebna. To će je sigurno raznježiti i usrećiti.

Pokreće Blogger.