Ponašanje mudrih žena: Mudra žena ne treba muškarca da se brine o njoj, ona to radi sama

Za mudru ženu je jako važno poštovanje njenih ličnih granica. Ona ne dijeli detalje o svom životu sa drugima, naročito ne detalje iz svoje veze. 


Mudra žena ne želi da bilo šta našteti njenoj vezi zbog čega sve detalje iz veze zadržava za sebe. Ona nema komplekse kada je u pitanju njen izgled. Ako joj se nešto na njoj ne sviđa, ona će se potruditi da to promijeni. Mudra žena ne govori o tome kolika koj je plata jer smatra da to niko ne treba da zna. 

U suprotnom ljudi bi vam mogli postati zavidni, žaliti se kako nije u redu da zarađujete više od njih ili tražiti zajam. Mudra žena ne dijeli tuđe tajne. Kada joj povjerite neku svoju tajnu budite sigurni da će vaša tajna biti sigurna. Takođe, mudra žena se ne upušta u tračve, ne priča ružne i negativne stvari o drugima niti dijeli informacije koje nisu provjerene. 



Mudra žena sama donosi odluke i sama se brine o sebi. Zna šta je najbolje za nju i nije joj potreban muškarac da se brine o njoj. Raspoloženje mudre žene ne zavisi od raspoloženja drugih ljudi. Ona se ne osvrće na druge i radi ono što je ispunjava i što je čini srećnom. 

Mudra žena ima svoj, mali, ali izabrani krug prijatelja sa kojima voli provoditi vrijeme i sa kojima se osjeća ugodno. Za nju su njeni prijatelji jako važni. Mudra žena ne podnosi nepoštovanje i ponižavanje. Uvijek se sa poštovanjem odnosi prema svima, a isto tako očekuje da se drugi ponašaju prema njoj.



Nikada ne vrijeđa, ne ponižava i ne omalovažava druge bez obzira čime se bave i šta rade. Mudra žena uvijek vodi računa o sebi i svom izgledu. Uvijek je lijepo obučena i njegovama. Mudra žena se neće baciti u zagrljaj bilo kom muškarcu, ona će tražiti samo najbolje za sebe. 

Mudra žena zna koliko vrijedi i nikada se neće zadovoljiti sa manje nego što zaslužuje.

Pokreće Blogger.