Muškarac brine o ženi godinu dana, žena o muškarcu cijeli život - 4 istine koje kasno shvatimo

Često žene potroše pola života dok shvate kakvi su muškarci, kako se odnositi prema njima, šta žele od žena i kako im udovoljiti. 


Mnoge žene prođu kroz niz razočarenja, prekide, razvode i mnoge druge situacije prije nego što shvate kako da se ponašaju sa muškarcima. Često mislimo da je dovoljno biti lijepa, zgodna , pametna, ali u stvarnosti su stvari mnogo drugačije. 

Žene se kroz život suočavaju sa raznim testovima, a neke istine o muškarcima često saznaju prekasno. 1. Prva istina: Muškarac brine o ženi otprilike godinu dana, a žena o muškarcu do kraja svog života; Znam mnoge žene koje ustaju i u 5 sati ujutro kako bi svom mužu spremile doručak i skuvale kafu prije posla, iako mnogi od tih muškaraca znaju kuvati isposobni su sami sebi napraviti doručak i skuvati kafu. 



Muškarci žele da se žene brinu o njima, iako mnogi od njih ne pokazuju brigu prema svojim ženama. Ovo je jedan od razloga zašto mnoge mlade žene ne razmišljaju o braku i radije biraju da budu same jer im je tako lakše. 

 2. Druga istina: Da biste sebi pronašli uspješnog muškarca, prvo morate sami postati uspješna žena; U životu se možete slagati samo sa onim osobama sa kojima se možete slagati u svakodnevnim navikama, karakteru, načinu razmišljanja i odnosu prema novcu. 



3. Treća istina: Uvijek postoji 10 koraka između vas i druge osobe. Ako ste prošli pet i niko vam nije došao u susret, okrenite se i idite; Ovo pravilo ne treba da važi samo tokom perioda kada ste u vezi, već cijeli život. Veza je poput štedne kasice u koju oba para treba da stavljaju svoja osjećanja, trud, novac, vrijeme i energiju. 

Ako vam se čini da samo vi ubacujete "novčiće" u ovu zamišljenu kasicu, onda sami savršeno dobro znate šta vam je činiti. 4. Četvrta istina: Prava ljubav nije ona koja može izdržati godine razdvojenosti, već ona koja može izdržati godine bliskosti; Prije nego što potražite sebi odgovarajućeg muškarca, dobro razmislite o tome da li ste vi žena koju će vaš muškarac moći voljeti svaki dan, iz godine u godinu do kraja života.

Pokreće Blogger.