Pismo muškarcu koji mi je vratio vjeruju u ljubav: Zbog tebe opet vjerujem u sreću i sudbinu

Samo sam željela da znaš da si promijenio moj život na bolje. Takođe, želim da znaš da ću ti na tome biti vječno zahvalna. 


Moram da budem iskrena i kažem, da mislim da ti nisi sasvim svjestan koliko si mi važan, jer ti si za mene neko i nešto, što do sada nisam doživjela. Neuporediv si. Bilo bi nepravedno porediti te sa bilo kime jer si toliko bitan u mom životu. Dugo vremena je ljubav za mene predstavljala samo bol i patnju.

Bila sam na putu konstantnog neuspjeha i razočaranja i na ljubav sam gledala kao na čistu negativnu energiju i silu koja me vukla na dole. Ali sa tobom, sve se izmijenilo. Potpuno sam promijenila svoj pogled na ljubav i veze otkako si ti došao u moj život. I sve je to tako samo i isključivo zbog tebe. 



Cijeli život ljudi oko mene me ubjeđuju da je ljubav najveća i najljepša stvar koju možemo doživjeti ali ja u to nikada nisam vjerovala. To nikada nije bila moja priča i ja zato nikada nisam ni vjerovala u nju. To jednostavno nije bilo nešto što će se dogoditi meni. 

Mene ljubav nikada nije tretirala nježno, i sve što sam ja željela nakon toliko razočarenja bilo je da jednostavno odustanem od svega. Ali, eto tebe! Jednim svojim potezom uvjerio si me u sve ono što sam mislila da je za mene nemoguće. Moja nevjera u ljubav proizilazila je iz mog neuspjeha na tom polju.



Ali ti, ti si uspio da mi pružiš taj okus ljubavi koji mi je toliko bio potreban. Nikada nisam vjerovala u srodne duše, sudbinu, i sve te stvari. Najveći skeptik koji se tiče toga svega na svijetu bila sam ja sama. Ali kako je vrijeme sa tobom prolazilo, doslovno sam ''progutala'' sve svoje riječi. 

Bez tebe bila sam ogorčena i nestrpljiva a sve što je trebalo je samo da dam vremenu vremena. Mnogo mi je trebalo da shvatim da je ljubav nešto što je dostupno i suđeno svima. Svi mi na ovome svijetu i u ovome životu zaslužujemo ljubav. Kako god, mnogi od nas nisu spremni da čekaju onoliko koliko je potrebno da bi doživjeli njenu najčistiju formu. 

To je upravo ono što se dogodilo meni. Toliko sam žudjela za tim osjećajem da sam se često stavljala u jako loše položaje samo da bih dobila mali dio toga. To mi se vratilo kao rikošet. Kako god, nije baš sve bilo tako loše. Jer sva ta loša sreća koja me je pratila me je na kraju dovela do tebe. 

I ja sam sada sigurna da si ti taj sa kojim ja trebam da provedem ostatak života. Kada bih samo mogla da vratim vrijeme učinila bih to i rekla sebi da malo sačekam, da ćeš se ti pojaviti i ispraviti sve loše što sam doživjela dok sam čekala na tebe. Želim samo da se vratim u prošlost i kažem sebi da prava ljubav postoji i da samo moram da pažljivo osluškujem i vjerujem u nju i da že ona doći mojim putem. 

Kako god, ne mogu da učinim to. I to sad nije ni važno. Jedino važno je da imam tebe i to je ono na čemu sam najviše zahvalna u svom životu. Zahvaljujući tebi otvorila sam srce i usudila sam se da ponovo volim onda kada nisam imala nijedan jedini razlog za to. 

Ti si me vratio putu ljubavi, zbot tebe vjerujem u sreću i sudbinu. Ti si najveći dar koji mi je univerzum poslao. A ja ću uraditi sve što je u mojoj moći da te tu zadržim. Jer zbog tebe znam da volim opet i zbog tebe, samo zbog tebe, ponovo vjerujem.

Pokreće Blogger.