Ljubavna astro analiza do 06.06. - Djevice pazite šta pričate, Vodolije pokažite više ljubavi

Djevice pazite šta pričate, Vodolije pokažite više ljubavi


Ovan: Uspijete li prevladati prepreke koje bi se mogle pojaviti pred vama, moći ćete uživati u lijepim trenucima sa svojim partnerom. Iskoristite dobro raspoloženje koje će vas pratiti, razveselite svog partnera i oživite vašu vezu. 

Nemojte dozvoliti da vam svakodnevni problemi postanu teret i utiču na vaš odnos sa partnerom. Ako ste slobodni ovo bi mogla biti jako uzbudljiva sedmica za vas. Bik: Sredina sedmice će biti jako povoljna za obnavljanje odnosa sa partnerom koji nije baš najbolji. 



Vodite računa šta govorite kako ne biste povrijedili partnera nekim svojim riječima. Tokom vikenda stvari će se poboljšati, pa budite sigurni da ćete uživati u ovom periodu, bez obzira jeste li u vezi ili ne. Blizanci: Ova sedmica će biti pozitivna za vaš ljubavni život. 

Dobit ćete priliku da riješite neke neriješene probleme koji su stvarali tenzije između vas i vašeg partnera. Možete čak planirati zanimljiv noćni izlazak za vas dvoje, onaj koji će vam pomoći da se ponovo zaljubite jedno u drugo. 



Rak: Ova sedmica će biti prilično zadovoljavajuća, a vi ćete održavati svoje dobro raspoloženje čak i kada sreća nije na vašoj strani. Romantika u vašoj vezi zadovoljiće vas i vašeg partnera, pa se potrudite da se dobro zabavite uz njih. 

Za slobodne Rakove ova sedmica neće biti povoljna, zato sačekajte vikend i zabavite se. Lav: Vi i vaš partner ćete se jako dobro zabaviti. U srijedu ćete dobiti priliku provesti neko živo, romantično vrijeme, puno pozitivnih iznenađenja. Obavezno unaprijed otkrijte svoje planove! 

U svakom slučaju, vaše zajedničko veče biće vruće. To će se ponoviti tokom vikenda. Prepustite se osjećanjima. Djevica: U ovoj sedmici biste se mogli dobro zabaviti sa svojim partnerom ako prestanete stalno da kuate i žalite se. 

Kontrolišite svoje riječi i svoje ponašanje, jer mogu dovesti do nesporazuma i napetosti između vas i vašeg partnera. Držite se laganih, nevažnih tema koje će raspršiti svaku napetost. U nedjelju obavezno dogovorite nešto zabavno za sebe i svog partnera. 

Vaga: Ovo će biti jako pozitivan period za vas kada je u pitanju ljubav. Sredinom sedmice bi se mogle desiti neke sitne rasprave, ali će tako brzo nestati da ćete zaboraviti da su se desile. Prepustite se svom partneru i uživajte u zajedničnom vremenu. 

Škorpija: U ljubavnom životu vaša sedmica će biti skladna i iskusit ćete razumijevanje i uzajamnu podršku sa svojim partnerom. Vaša potreba jedno za drugim približit će vas i ojačati vašu vezu. Bez obzira jeste li u vezi ili ne, vikend će vam donijeti radost i zadovoljstvo. 

Budite otvoreni za sve što vam život nudi i nemojte se skrivati duboko u svojoj pećini. Strijelac: Ova sedmica će biti pomalo čudna za vašu vezu. Nećete moći u potpunosti kontrolisati svoje emocije, zbog čega bi se partner mogao distancirati od vas. 

Ovo će biti idealna prilika da preispitate vašu vezu i vaša osjećanja kako biste znali na čemu ste. Ako želite razgovarati sa svojim partnerom, ostavite to za vikend kada će uslovi biti bolji i prikladniji za ozbiljne rasprave. Jarac: U ovoj sedmici ćete željeti da preuzmete stvari u svoje ruke kako biste proveli što kvalitetnije vrijeme sa svojim partnerom. 

Slobodni Jarčevi bi trebali biti sigurniji u sebe i prepustiti se lijepim osjećanjima koja ih obuzimaju. Vodolija: Morate se potruditi da pokažete svom partneru više ljubavi. Pokažite svoje zanimanje i naklonost. Ostavite prošlost iza sebe i trudite se da popravite raspoloženje između vas i vašeg partnera. 

Kraj sedmice će biti idealan za romantične večere. Ribe: U ovoj sedmici ćete napraviti neke važne promjene, ali nemojte donosti nikakve važne odluke prije nego što razgovarate sa svojim partnerom. Druga polovina sedmice će biti jako povoljna za romantična druženja i uživanje sa partnerom. Slobodne Ribe bi se trebale pripremiti za neka lijepa iznenađenja.

Pokreće Blogger.