Pokaži mu da imaš život van veze - 6 načina kako navesti muškarca da se plaši da vas izgubi

Kada muškarcu dajete sve ono što on želi, on vas, vremenom, može početi shvatati zdravo za gotovo.


Često se čak i ne brine da bi vas mogao izgubiti jer zna da ćete uvijek biti tu bez obzira na sve. U tome i jeste problem. Ovi savjeti koji slijede u nastavku vam ne trebaju služiti da manipulišete sa svojim partnerom, već da ga podsjetite da bi vas mogao izgubiti i da u njemu probudite strah od gubitka. 

1. Nemojte mu uvijek biti dostupni; Dajte mu vremena i prostora da počnete da mu nedostajete. Uživajte malo u svojoj slobodi, radite stvari koje volite i vidjećete da možete biti srećni i sami. Nemojte mu uvijek sve govoriti. Neka malo razmišlja o tome gdje ste i sa kim provodite vrijeme. 2. Pokažite mu da imate život i izvan veze; Zabavite se malo bez njega. Prošetajte se sa prijateljima ili izađite u bioskop. To bi vašeg muškarca moglo zabrinuti naročito ako u vašem društvu ima muškaraca. 3. Ne žurite da odgovorite na svaki njegovu poruku; Neka vidi da se vaš život ne vrti oko njega i da ne sjedite i ne čekate samo na njegovu poruku i poziv. 

Pokažite da ste zauzeti svojim životom i da se on mora potruditi ako želi vaše vrijeme i pažnju. 4. Vodite računa o svom izgledu; Ne morate biti super model, ali svakako trebate voditi računa o svom fizičkom izgledu i načinu oblačenja. Trudite se da uvijek budete lijepo obučeni i uredni. 5. Pokažite mu da ste nezavisni i da nećete učiniti sve za njega; Postavite granice i držite ih se. Neka vam to bude prioritet i vaš muškarac će to cijeniti. Ne dozvolite da se ponaša prema vama kao prema nezreloj klinki. 

6. Budi svoja; Radite ono što volite i što vas čini srećnima. Pokažite mu da nema kontrolu nad vašim životom. Volite prije svega sebe ako želite da vas on voli više.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.