Pokaži mu da imaš život van veze - 6 načina kako navesti muškarca da se plaši da vas izgubi

Kada muškarcu dajete sve ono što on želi, on vas, vremenom, može početi shvatati zdravo za gotovo.


Često se čak i ne brine da bi vas mogao izgubiti jer zna da ćete uvijek biti tu bez obzira na sve. U tome i jeste problem. Ovi savjeti koji slijede u nastavku vam ne trebaju služiti da manipulišete sa svojim partnerom, već da ga podsjetite da bi vas mogao izgubiti i da u njemu probudite strah od gubitka. 

1. Nemojte mu uvijek biti dostupni; Dajte mu vremena i prostora da počnete da mu nedostajete. Uživajte malo u svojoj slobodi, radite stvari koje volite i vidjećete da možete biti srećni i sami. Nemojte mu uvijek sve govoriti. Neka malo razmišlja o tome gdje ste i sa kim provodite vrijeme. 



2. Pokažite mu da imate život i izvan veze; Zabavite se malo bez njega. Prošetajte se sa prijateljima ili izađite u bioskop. To bi vašeg muškarca moglo zabrinuti naročito ako u vašem društvu ima muškaraca. 3. Ne žurite da odgovorite na svaki njegovu poruku; Neka vidi da se vaš život ne vrti oko njega i da ne sjedite i ne čekate samo na njegovu poruku i poziv. 

Pokažite da ste zauzeti svojim životom i da se on mora potruditi ako želi vaše vrijeme i pažnju. 4. Vodite računa o svom izgledu; Ne morate biti super model, ali svakako trebate voditi računa o svom fizičkom izgledu i načinu oblačenja. 



Trudite se da uvijek budete lijepo obučeni i uredni. 5. Pokažite mu da ste nezavisni i da nećete učiniti sve za njega; Postavite granice i držite ih se. Neka vam to bude prioritet i vaš muškarac će to cijeniti. Ne dozvolite da se ponaša prema vama kao prema nezreloj klinki. 

6. Budi svoja; Radite ono što volite i što vas čini srećnima. Pokažite mu da nema kontrolu nad vašim životom. Volite prije svega sebe ako želite da vas on voli više.

Pokreće Blogger.