Jupiter u znaku Riba do 28.07. - 3 znaka Zodijaka očekuje period velike sreće, ljubavi i obilja

Jupiter, planeta radosti i obilja, će od 13. maja boraviti u znaku Riba i tu će ostati sve do 28. jula. 


U maju možemo očekivati razne događaje i kretanja planeta koja bi mogla imati veliki uticaj na našu energiju, a jedan od najvažniji događaja je upravo boravak Jupitera u znaku Riba. Planeta Jupiter se smatra jednom od najsrećnijih planeta u astrologiji, a svojim ulaskom u znak Riba bi nam mogla donijeti mnoštvo pozitivne energije koju bi mogli iskoristiti za ostvarenje želja i pozitivnih promjena u našim životima. 

Važno je da ovaj period iskoristite najbolje što možete,a za sledeća tri znaka će Jupiter u Ribama biti najpovoljniji period. Blizanci: Planeta Jupiter će boraviti u vašoj 10. kući dostignuća, reputacije i slave. Jupiter bi na vas mogao uticati tako što će vas podstaći da iskoristite svoje talente i sposobnosti.



Otvoriće vam se neki novi vidici i percepcije što će vam pomoći da budete bliži željenom uspjehu. Za vas će ovo biti period uspjeha, a Mars koji će boraviti u znaku Riba u vašoj drugoj kući će podstaći vašu materijalnu sigurnost. Budite fokusirani na svoju karijeru i nemojte ignorisati svoju intuiciju.

Vaga: Planeta Jupiter će boraviti u vašoj šestoj kući, kući zdravlja, svakodnevnih obaveza, rasta i napretka. Ovo će biti posebno povoljan period za one Vage koje su u potrazi za poslom i koje žele promijeniti karijeru. Bićete mnogo organizovaniji što će se pozitivno odraziti na vaš život. 



Iskoristite svoje pozitivne navike i radnu etiku kako biste unaprijedili svoj svakodnevni život. Pokušajte da uradite nešto samo za sebe što će vas usrećiti i učiniti da se osjećate bolje. Škorpija: Jupiter će boraviti u vašoj petoj kući, kući strasti, romantike i zadovoljstva. 

Mnogi pripadnici ovog znaka koji su u ljubavnoj vezi bi mogli obnoviti strast sa partnerom, dok će slobodni pripadnici ovog znaka imati šansu za pronalazak ljubavi. Mnogim pripadnicima ovog znaka će se otvoriti neke jako dobre prilike kada je u pitanju njihova karijera. 

Oni koji planiraju pokretanje privatnog posla mogu očekivati značajan uspijeh. U ovom periodu ćete biti u mogućnosti da proširite svoje vidike i da uradite nešto dobro za svoju budućnost.

Pokreće Blogger.