Još uvijek sanjaju o pravoj sreći negdje drugo - Zašto udate žene često sanjaju o drugom muškarcu

Nije mali broj žena koje sa svojim suprugom žive iz navike ili zato što nemaju gdje drugo otići, a u svojim snovima zamišljaju sebe sa drugim muškarcem koji je sve ono što njihov suprug nije. 


Njihov trenutni muškarac je njihovo privremeno utočište. Ona ga ne shvata ozbiljno i živi sa osjećajem da je njena prava sreća još uvijek negdje čeka. Ona podsvjesno čeka da joj se ostvari njena bajka. Često se zaljubi u nedostižnog muškarca iz svoje sredine i ta ljubav je njena mala tajna. 

Ona njeguje ovaj divan osjećaj u svojim mislima i uživa u njemu, a kod kuće je čeka tupost, dosada, potpuno nezanimljiv život i nimalo zanimljiv muž. Ona sanja da se probije u novi svijet, u novi život sa novim muškarcem i nada se da će on doći.  



Sanja princa na bijelom konju koji će doći da je spasi, ali taj princa najčešće nikada ne dolazi, zbog čega ostaje razočarana. Tako žena provodi godine čekajući da se desi neko čudo i da joj napokon dođe sreća, ali ona ne dolazi i nikada neće doći. 

Tako joj prolazi život u kome bi mogla uživati ako prihvati svog muškarca i ako napokon shvati da ne treba da očekuje nikoga drugog već da pored svog muža može jednako uživati. Ovaj problem se ne javlja preko noći, već ga žena vuče iz djetinjstva. 



Takva žena je vjerovatno imala roditelje koje su jako malo zanimala njena osjećanja. Ona je tako stekla osjećaj da su istinska sreća i istinska ljubav daleko od nje. Žena jednostavno ne zna kako voljeti muškarca koji se nalazi pored nje, pa mašta o nekom drugom kojeg nikada neće moći imati. Često muškarci i ne znaju da njihova supruga sanja o drugim, jer im ona to nikada neće reci.

Pokreće Blogger.