Iz ugla jedne žene: Zašto se savremene žene sve češće žale na nedostatak normalnih muškaraca

Svaka žena pored sebe želi pametnog, zgodnog i bogatog muškarca koji je stambeno obezbjeđen i ima automobil.


Žene se danas sve češće žale na nedostatak normalnih muškaraca, pa svakog kojeg upoznaju stavljaju na razne testove i pokušavaju da ih uklope u svoje standarde. Često žene sortiraju muškarce u razne kategorije kako bi zadovoljile neke svoje standarde, a na kraju često završe u braku u kojem su oboje nesrećni. 

U nastavku pročitajte po kojim to parametrima žene najčešće "iltriraju" muškarce kako bi došle do onog normalnog. 1. Filter uspjeha; Ako nije bogat, onda bar mora imati platu iznad prosjeka. I naravno, mora imati svoj stan ili kuću i automobil. 



Muškarac koji zna kako zaraditi novac je najpoželjniji i ako ne ispunjava ovaj uslov odmah je eliminisan. 2. Filter usklađenosti; Pod ovim izrazom žene podrazumjevaju sposobnost muškarca da ulaže u nju. Muškarac ne bi trebao biti škrt i treba biti spreman da jedan dio svoje zaradeusmjeri na ženu. 

Mnoge žene danas biraju muškarce kojima je lako manipulisati i koje je lako zavesti iako im možda i nisu toliko privlačni. 3. Filter superiornosti; Muškarac na neki način treba pokazati da je superiorniji u odnosu na druge muškarce. 



Biološka suština muškarca je želja da postane vođa, da bude dominantan mužjak koji je privlačan svim okolnim „ženkama“. Ako se na pojavi neko jači, tada će mnoge žene, bez oklijevanja, brzo skočiti do njega. 4. Filter zdravlja potencijalnog partnera; Ovo je zadnji filter koji se procjenjuje posljednji i usvaja se samo kada žena planira djecu. 

Zdravlje partnera procjenjuje se prema njegovoj atraktivnosti - tako da su djeca lijepa, prema nivou inteligencije - tako da djeca budu pametna, prema fizičkim osobinama - odsustvo nasljednih bolesti. Moderna stvarnost je takva da mnoge žene brak tretiraju kao korisnu zajednicu i za vezu pokušavaju odabrati nekoga ko bi im mogao olakšati život.

Pokreće Blogger.