Vladavina Ovna do 21.04. - Bikovi posvetite se sebi i odmarajte, Vage recite jasno šta želite

Ulaskom Sunca u znak Ovna počinje vladavina Ovna. Vladavina Ovna počinje 20. marta i podudara se početkom proljeća. 


Ovan je prvi znak Zodijaka i početkom vladavine ovog znaka počinje i nova astrološka godina. Ovan predstavlja vodstvo, strast i preuzimanje odgovornosti na čemu će biti akcenat za vrijeme vladavine ovog znaka. Ovan: Predstoječi period je vrijeme kada ćete vi biti u centru pažnje. 

Napravite sebi planove za ono što želite u životu i krenite u akciju. Vaše samopouzdanje i energija su dovoljno visoki da vas dovedu gdje god želite i da postignete sve ciljeve koje sebi budete postavili. Nemojte stati dok ne budete zadovoljni onim što želite. 



Bik: U ovom periodu ćete biti posvećeni sebi i povezivanju sa svojim unutrašnjim bićem. Dopustite sebi da se povežete sa svojom duhovnošću i napunite baterije stvaranjem dodatnog vremena za odmor, sanjarenje i povezivanje sa samim sobom. 

Blizanci: Sezona Ovna će vam omogućiti da se povežete sa drugima na jedan sasvim drugi način i na jednom potpuno novom nivou. Družite se sa onima koji su vam dragi, ali ne zaboravite da se posvetite i onim ljudima koje ste u zadnje vrijeme zapostavili. Rak: Sunce trenutno obasjava vašu karijeru, pa je vrijeme da napravite nekoliko hrabrih poteza i pokažete svoje liderske vještine. 



Preuzmite in icijativu na poslu i možete očekivati povišicu ili bolju poziciju na poslu. Lav: Nakon emocionalno teške sezone Riba, sezona Ovna vam donosi veoma uzbudljiv period. Budite odvani u ašim težnjama i ciljevima za budućnost jer nema te prepreke koju u ovom periodu nećete moći prevazići. 

Djevica: U ovom periodu ćete se uputiti na jedno putovanje koje će vas navesti da se suočite sa svojim strahovima i da postavite granice svojih odnosa sa drugima. Suočite se s bilo kojim tajnama ili neizgovorenim nezadovoljstvom i prihvatite sve dugove ili dugotrajna obećanja. 

Ako preuzmete odgovornost, imat ćete priliku očistiti svoju energičnu ploču. Vaga: Možda ste poznati po tome što volite ljude, Vage, ali sezona Ovnova traži da zauzmete hrabriji stav u svojim najbližim ličnim odnosima. Ako ste spremni posvetiti se ljubavi sada je vrijeme da kažete ono što želite od drugih. 

Ako budete iskreni i vaš partner će slijediti vaš primjer. Škorpija: Sezona Ovna vam don osi energiju koja će vas nadahnuti da se pozabavite svim svojim obavezama. Prihvatićete novi pristup u svojoj rutini i naći ćete način da preoblikujete svoj raspored. 

Strijelac: Sezona Ovna će vam donijeti mnogo kreativne i romantične energije. Budite odvažni i slijedite svoje srce u projektima koji su ispred vas. Pokušajte da riješite neke obaveze na vrijeme kako biste imali više vremena za odmor i razonodu. 

Jarac: Vaš dom je vaše sigurn o utočište, zato očistite i preuredite svoj dom kako biste se osjećali što ugodnije. Takođe riješite sve porodične nesporazume kako biste se mogli posvetiti sebi i uživati u svom miru. Vodolija: Vaš društveni život će biti veoma bogat pa biste to trebali iskoristiti u svoju korist. 

Ovo je sjajan period za uspostavljanje novih veza ili za obnavljanje onih postojećih. Budite jasni u onome što želite ako želite da vas ljudi čuju. Ribe: Sada je vrijeme da preuzmete kontrolu nad svojim finanasijama. Vrijeme je da se vratite u stvarnost i fokusirate se na svoju materijalnu imovinu. Pokušajte pronaći način da povećate svoje prihode ili se okrenite štednji ako je to ikako moguće.

Pokreće Blogger.