Ako te voli neće gledati druge žene - 5 stvari koje muškarac koji te voli jednostavno neće raditi

Kada smo na početku veze često nismo sigurni da li naš partner dijeli ista osjećanja kao i mi. 


Želimo vjerovati da je to prava ljubav, da on gaji ista osjećanja i da je iskreno zainteresovan za nas, ali neka mrvica sumnje uvijek postoji. Ako tražite znakove da vas vaš muškarac voli obratite pažnju na ovih pet stvari koje muškarci jednostavno ne rade kada se zaljube.

1. Ne odgovaranje na poruke i pozive; Muškarac koji je zaljubljen nikada neće ignorisati vaše pozive i poruke. Ako se već desi da je propustio vaš poziv, on će se potruditi da vam se što prije javi. Nikada neće namjerno ignorisati vaše pozive. 



2. Potreban mu je prostor; Kada je muškarac zaljubljen on će željeti provesti što više vremena sa vama. Kada muškarac kaže da mu je potrebno malo prostora to uglavnom znači da mu treba odmor od vas. 3. Kritikuje vas; Kada je muškarac zaljubljen u vas on misli da ste savršeni čak i sa svim svojim nesavršenstvima. 

Nikada neće kritikovati način na koji se oblačite, sa kim se družite ni bilo šta drugo. 4. Druži se sa drugim ženama; U redu je da vaš muškarac ima prijatelje suprotnog pola, ali nije u redu da više vremena provodi sa njima nego sa vama. 



5. Niste mu prioritet u životu; Biti prioritet u nečijem životu ne znači da će on sve svoje potrebe podrediti vama ili da će uvijek vas birati umjesto svih drugi. Kada ste nekome prioritet u životu to znači da on ni jednu odluku neće donijeti bez vas, naročito ne one važne životne odluke. On će uzeti u obzir vaše potrebe i vaša osjećanja prije nego što napravi bilo šta.

Pokreće Blogger.