Sa Lavom se jako dobro slaže i odlično se razumiju - Kako se slažu znakovi Zodijaka sa Bikom

Bik je drugi znak Zodijaka i njime vlada planeta Venera. 


Bikovi su spori, temeljni i realni ljudi koji čvrsto stoje na svojim nogama. U nastavku pročitajte kako se Bik slaže u ljubavi sa svakim od znakova zodijaka. Bik i Ovan: Oba ova znaka žude za pažnjom koju nikako ne bi smjeli tražiti izvan veze. 

Popustljivi Bik bi trebao ostati aktivan da bi mogao ići u korak sa energičnim Ovnom. Problem može nastati onda kada Bik postane previše posesivan i pokuša ukrotiti nezavisnog Ovna. Bik i Bik: Dvije osobe rođene u znaku Bika mogu jako dobro funkcionisati ako uspiju držati pod kontrolom svoju tvrdoglavost.



Imaju jako usklađen ukus i smisao za lijepe stvari šro će njihov dok učiniti pravom malom oazom mira. Posvećeni ste porodici pa će vaš porodični život biti pun harmonije i lijepih trenutaka. Bik i Blizanci: Bik je više tradicionalno orijentisan dok su Blizanci slobodoumni i nekonvekcionalni. 

Ipak oa dva znaka mogu ostvariti lijepu povezanost ako uspiju da se usklade i dozvole jedno drugome da se dopunjuju. Važno je da se ne upuštaju u teške svađe i rasprave jer bi to moglo napraviti veliku štetu njihovoj vezi. Bik i Rak: Ovo je par koji bi mogao zajedno doživjeti duboku starost. 



Ne postoji par koji je tradicionalniji, sentimentalniji i orijentisan na porodicu kao ova dva znaka zajedno. Oba su nježna i žude za sigurnošću i ugodnim domom. Između njih će svakako biti suza i svađa, ali to nije ništa što ovaj par ne može da riješi. 

Bik i Lav: Oba ova znaka su ponosna, žestoka i egoistična, oni su dvije usijane glave, ali ono što ih spaja je njihova dopadljiva priroda. Jedno drugome će pružiti naklonost, ljupkost i obožavanje za kojim žude. Sa vašom snagom volje i harizmom možete prevazići svaki problem. 

Bik i Lav imaju jako dobru komunikaciju i odlično se međusobno razumiju. Bik i Djevica: Ova dva znaka zajedno možemo nazvati ljupkim parom sa dobrim ukusom i društvenim i moralnim vrijednostima. Djevicom vlada intelektualni Merkur, a Bikom Venera koja voli užitak.

Kao rezultat toga Bik može postati žestok i neposredan, što može uvrijediti Djevicu. Biku je dobro da pored sebe ima Djevicu jer bi mu ona mogla biti kočnica za prekomjerno trošenje. Bik i Vaga: Iako Venera vlada sa oba ova znaka, njihovi različiti elementi im mogu biti prepreka za idealnu vezu. 

Bik je veoma prizemljen dok Vaga živi u oblacima. Oboje žele biti dominantni u vezi, ali ih njihovi različiti stilovi liderstva sprječavaju da se slože oko bilo čega. Bik i Škorpija: Oba ova znaka vole dominaciju i kontrolu. Njihova veza može dobro funkcionisati dokle god su odani jedno drugome. 

Oba ova znaka su istrajni i uporni, ali im je jako teško da se prilagode jedno drugome što može dovesti do ozbiljne borbe za vlast pa čak i neprijateljstva. Bik i Strijelac: Ova dva znaka imaju veoma različit temperament i ukuse. Ili se jako privlače ili su veoma odbojni jedno drugome. 

Bik je tradicionalan, a Strijelac je veliki avanturista što može biti veliki problem u njihovoj vezi. Ljubomora je ono što može biti najveći problem u ovoj vezi jer su oboje veoma ljubomorni. Bik i Jarac: Ova dva znaka se jako dobro slažu. Po prirodi su oboje jako vrijedni i marljivi. 

Kada se ova dva znaka udruže, zajedno mogu da riješe svaki problem ako budu spremni na dogovor i kompromis. Ako malo popuste sa svojom tvrdoglavošću i budu spremni da se prilagode jednom drugome, mogu biti sjajan par. Bik i Vodolija: Ova dva znaka imaju jako malo zajedničkih stvari. 

Bik je tradicionalan i traži red i sigurnost, dok Vodolija prkosi pravilima i konvencijama. Bik je zemljani znak koji želi da pusti korijenje i skrasi se dok je Vodolija avanturista koji ide tamo gdje ga vjetar odnese. Iako njihova veza može biti jako strastvena, može završiti i prije nego što misle. 

Bik i Ribe: Bikom vlada planeta ljepote Venera, a Ribama očaravajući Neptun. Oboje volite gurmansku hranu, vino i kulturu, a stvarate kreativni par sa sofisticiranim štihom. Nikada im ne ponestaje tema za razgovor i mogu razgovarati o raznim temama. Ovo bi mogla biti jedna jako lijepa veza ako Bik ne postane posesivan i ne uplaši nježnu Ribu.

Pokreće Blogger.