Proljetna ravnodnevnica 20.03. - Privucite ljubav i sreću i riješite se loših navika

Proljetna ravnodnevnica označava početak nove astrološke godine i predstavlja jednu novu prekternicu i novi početak.


To je trenutak kada svako od nas može promijeniti svoj život na bolje ako se odreknemo svega onoga što bi nam moglo donijeti nevolje. Proljetna ravnodnevnica će se desiti 20. marta i taj dan će biti ispunjen pozitivnom energijom. 

U ovom periodu je važno da budete oprezni i ne ignorišete svoj unutrašnji glas. Privucite sreću; Početak nove astronomske godine vrijeme je kada je važno ostaviti nevolje iza sebe i prilagoditi se sreći. Na ovaj dan privucite sreću i uspijeh u svoj život tako što ćete se prilagoditi promjenama i težiti ka novim pobjedama i dostignućima. 



Riješite se loših navika; Proljećna ravnodnevnica je savršen period da se riješite svih loših navika, svega onoga što vas blokira na vašem putu ka uspijehu i svega onoga što vas spriječava da budete srećni. Privucite ljubav; Proljeće nije samo period kada se budi priroda, tada se budi i ljubav. 

Na dan ravnodnevnice svi će imati priliku privući ljubav u život i uspostaviti porodične odnose, zaboravljajući na sukobe. Zamislite želju; Napravite mapu želja kako bi se sve vaše želje ostvarile, a zbog količine pozitivne energije, proljećna ravnodnevnica je idealan dan za to. 



Ono što nikako ne biste trebali raditi na ovaj dan jeste prepuštati se lošim emocijama. Započnite ovaj novi astrološki ciklus za pozitivnim stavom, ostavljajući u prošlosti sve ono što vam je uzrokovalo probleme i bol. Ne izazivajte sukobe jer bi na ova dan ljutnja i bijes mogli postati izvor problema koji bi vas mogli pratiti duži period.

Zbog toga je važno da na ovaj dan izbjegavate sve negativne i agresivne ljude. Svaka negativnost i svaka loša misao bi vam se mogla vratiti kada se najmanje nadate, zato na ovaj dan ne biste trebali nikome željeti ništa loše.

Pokreće Blogger.