Ne opterećujte se previše svojim kilogramima - Sitnice koje vaš muškarac potajno želi da promijenite

Veoma često žene previše pažnje pridaju nekim stvarima kako bi se svidjele muškarcima, a koje muškarcima nisu posebno vezne. 


Mnogi muškarci bi željeli da njihove ljepše polovine prestanu misliti o nekim nebitnim stvarima, ali se plaše to reći kako be bi bili pogrešno shvaćeni. U nastavku peočitajte 7 sitnica koje su muškarcima nebitne, a žene se previše opterećuju sa njima. 

1. Prestanite se opterećivati izgledom; Kilogrami, stomak, strije, celulit su samo neke os stvari o kojima žene pretjerano brinu, a muškarcima nisu posebno važne. Naravno da trebate brinuti o sebi i svom izgledu, ali nemojte se previše opterećivati sa njim. 



Vaš muškarac vas voli takve kakve jeste, a ne zbog broja na vagi. 2. Nepotrebno sumnjanje; On je već sa vama i od svih žena on je izabrao je vas, pa čemu onda tolike sumnje. Prestanite sebi nabijati komplekse i posvetite se svom partneru i svojoj vezi. 

 3. Prestanite sumnjati u sebe; Njegov zadatak je da vas podrži, a ako vi sumnjate u sebe samo mu otežavate njegov posao. 4. Ne upoređujte se sa drugim ženama; Vaš muškarac ne želi da se vi upoređujete sa drugim ženama jer zna koliko ste vi dobra osoba i žena. 



Nema ništa loše u tome da imate svog uzora i nekoga ko će vam biti motivacija da uspijete, ali nemojte se ponižavati zbog drugih žena. 5. Ne trudite se da svima ugodite; Ako konstantno pokušavate da ugodtite svima to vas može dovesti do nepotrebnog nerviranja i stresa te često osjećaja neuspijeha. 

U redu je što želite ugoditi ljudima do kojih vam je stalo, ali ponekad vam to može nanijeti više štete nego koristi. 6. Prestanite brinuti zbog sitnica; Neke stvari jednostavno nisu vrijedne vaših živaca i nerviranja i vaš bi muškarac želio da to shvatite. 

Zapamtite da u životu ima važnijih stvari od nerviranja zbog sitnica. 7. Prestanite se izvinjavati kada plačete; Svakome se desi da je ponekad tužan i zbog toga se nikome ne trebate izvinjavati. Naravno da bi on volio da ste stalno srećne, ali kada ste tužne i ako vam se plače, plačite i nikome se ne izvinjavajte zbog toga.

Pokreće Blogger.