Dopustite mu da bude vaš zaštitnik - Tajna žena koje muškarci vole snažno, ozbiljno i dugo

Danas veoma često možemo čuti kako se žene optužuju da gledaju samo interes i da nema normalne žene.


Iako ima takvih žena, nisu sve žene takve. Mnogo je žena koje ne znaju na koji način izgraditi čvrstu vezu te ne dozvoljava muškarcu da joj se približi i pokaže joj pažnju. To se često dešava iz razloga što žena nema dovoljno samopouzdanja i sumnja u vlastitu atraktivnost. 

Nije navikla da se neko brine o njoj, pa ne zna kako reagovati kada se pored nje nađe muškarac koji želi da joj pokloni pažnju. Žene koje muškarci vole i cijene, sa kojima grade jake veze omogućavaju muškarcu da se pored njih osjeća kao pravo muško. 



Da bude njen zaštitnik i da vodi računa o njoj. Kako ne bi bila poremećena ravnoteža energije u paru, žena bi to trebala prihvatiti. Žene za razliku od muškaraca imaju mnogo razvijeniju intuiciju od muškaraca i lakše mogu pogoditi šta je nekome potrebno. 

Muškarci obično slušaju nagovještaje i potrebno im je da ima kažete kada nešto želite. Muškarima je mnogo lakše kada mu žena kaže šta želi, kako ne bi morao rizikovati da pogriješi. Zato ako nešto želite recite mu. Dozvolite muškarcu da bude vaš zaštitnik, pomozite mu da se pored vas osjeća jako.



Prihvatite njegovu podršku, pažnju i poklone sa ljubavlju i zahvalnošću. Zaslužujete najbolje, zato dopustite sebi, ma koliko jake bile, da ponekad budete slabe. Tada ćete vidjeti koliko toga vam jedan muškarac želi dati ljubavi, snage, energije i pažnje.

Pokreće Blogger.