Mlad Mjesec u Ribama 13.03. - Znakovi Zodijaka koji mogu očekivati lijep i romantičan period

Mlad Mjesec će se pojaviti u znaku Riba 13. marta i u prvi plan će staviti naša osjećanja i natjerati nas da prihvatimo naše najluđe maštarije. 


Za većinu ljudi ovo će biti period ispunjen romantikom i kreativnom inspiracijom, a neki od znakova Zodijaka bi mogli biti posebno pogođeni ovom inspirativnom energijom. Kako se mlad Mjesec pojavljuje u emotivnim Ribama, u mnogima će probuditi duboga osjećanja i romantična sanjarenja. 

Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna su po prirodi nezavisne, a ovo će biti period u kome bi mogli krenuti u istraživanje svoje duhovne strane. Prihvatanje nepoznatog vam može biti zastrašujuće, ali vi ste dovoljno hrabri da sve to podnesete. 



Iskoristite inspirativnu energiju ovog mladog Mjeseca da radite na sebi i učvršćivanju vašeg ljubavnog odnosa. Lav: Lavovi bi se trebali truditi da ne budu previše strogi prema sebi. Ovo bi mogao biti period u kome se neće osjećati druželjubivo kao obično. 

Iskoristite to da voše radite na sebi i riješite se svega onoga što vas sputava. Ako budete spremni da se suočite sa istinom o sebi i svojoj vezi bićete u velikoj prednosti. Oslobodite se srama, otkrijete sve tajne i čvrsto se držite svojih stavova i granica sa drugima. 



Tek kada uspijete da se suočite sa stvarima od kojih se skrivate vaša veza će početi cvjetati i transformisaće se u jedan lijep odnos. Strijelac: Ovaj mlad Mjesec će vam donijeti priliku za novi emotivni početak. Podstaće vas da se posvetite porodici i partneru i rješavanju problema u vašem privatnom životu koje ste u zadnje vrijeme zanemarili. 

Dopustite sebi da uronite u stare uspomene i osjećanja koja bi vas mogla podsjetiti na osobu kakva ste nekada bili. Tek kada naučite da poštujete svoju prošlost moći ćete da zatvorite to poglavlje svog života i započeti jedno novo životno putovanje.

Pokreće Blogger.