Ljubavna astro analiza do 14.03. - Rakovi izbjegavajte sukobe, Vage ne žurite sa zaključcima

Rakovi izbjegavajte sukobe, Vage ne žurite sa zaključcima


Ovan: Druga sedmica marta bi Ovnovima mogla donijeti neke veoma ugodne promjene. Važno je da kontrolišete svoje emocije jer bi bijes i agresija mogli otežati izgradnju odnosa i pogoršati međusobno razumijevanje. Pokažite više ljubavi i razumijevanja prema partneru. 

Bik: Ova sedmica će biti veoma povoljna za osobe rođene u znaku Bika. Biće ovo jako dobar period za razvoj ličnih odnosa, kako ljubavnih tako prijateljskih i porodičnih. Važno je samo da dobro organizujete svoje vrijeme kako ne biste zapostav ili svoje poslovne obaveze.



Blizanci: Trudite se da ne nasjedate na neke sitne provokacije i pokušate da održite dobro raspoloženje kojim ćete započeti ovu sedmicu. Ako sve ono što vas muči ostavite po strani i budete optimističniji, ova sedmica bi mogla biti veoa uspješna i mogla bi donijeti mnogo radosti u vašu sreću. 

Rak: Za osobe rođene u znaku Raka ova sedmica bi mogla biti veoma haotična. Važno je da izbjegavate sukobe i da pokušate pronaći kompromis. Budite ljubazniji i pažljiviji, to će pomoći i onima u vezi i onima koji su slobodni da preguraju ovu sedmicu. 



Lav: Ova sedmica bi mogla biti veoma povoljna za pronalaženje harmonije između partnera ili za pronalaženje novih partnera. Budite spremni na promjene koje će se u ovoj sedmici desiti. Djevica: Djevice će se u ovoj sedmici morati malo više potruditi kako bi došle do sreće. 

Planete će biti na vašoj strani zato nemojte da se plašite da se suočite sa poteškoćama koje bi vam se mogle naći na putu. Tek kada prevladate te prepreke ljubav će ući u vaš život. Vaga: Osobe rođene u znaku Vage bi u ovoj sedmici trebale biti pribranije i razmisliti o svemu što se dešava bistre glave kako ne bi donijeli neke pogrešne zaključke.

Budite oprezni i pažljivi kako bi uspijeli izbjeći sukobe i nesporazume sa partnerom. Škorpija: Ovo će biti veoma povoljna sedmica za Škorpije u kojoj će imati mnogo uspjeha u izgradnji porodičnih veza i dobrih odnosa sa partnerom. 

Oni koji su u vezi bi se trebali posvetiti svom partneru, a oni koji su slobodni da budu otvoreniji z anove ljude. Strijelac: Strijelčevi će se u ovoj sedmici moći riješiti svega onoga što ih je do sada ometalo da nađete sreću. Oni koji su u vezi ili braku bi trebali da se posvete svom partneru, a oni koji su još uvijek sami bi trebali da se riješe svih sumnji i strahova kako bi ronašli ljubav. 

Jarac: Ova sedmica bi mogla biti veoma povoljna za promjene. Trudite se da težite ka najboljem kao što uvijek radite, ali nemojte zaboraviti na svoje odgovornosti. Nemojte previše da se dvoumite i ne plašite se rizika. Vodolija: Mart je mjesec u kome se sve budi pa tako i osjećanja. 

Druga sedmica marta će biti veoma povoljna za razvijanje i učvršćivanje porodičnih i ljubavnih veza. Oni koji su u braku bi mogli ostvariti skladan odnos sa partnerom, a sreća će se smiješiti onima koji su još uvijek u potrazi za srodnom dušom. 

Ribe: Za Ribe će ovo biti veoma povoljna sedmia za rješavanje nekih ljubavnih problema koje vuku već neko vrijeme. Slobodne Ribe će imati velikog uspjeha kod suprotnog pola. Plijeniće pažnjom gdje god da se nađu. Oni koji su u vezi mogu očekivati sedmicu punu ljuvani i sreće.

Pokreće Blogger.