Budi ono što jesi, ako je suđeno trajaće: 5 jednostavnih savjeta uz koje bi mogli zavesti muškarca

Ako želite da vaš muškarac poludi za vama ne trebaju vam nikakvi posebni trikovi i strategije. 


Ono što treba da uradite jeste prije svega da budete svoji i uz pomoć nekoliko jednostavnih savjeta koje ćemo nabrojati u nastavku, vaš muškarac bi mogao načisto odlijepiti za vama. Ako vam je suđeno da budete zajedn vaša veza će trajati a ovi savjeti će vam samo pomoći da je čvrstite još više. 

1. Budi mu prijatelj; Prije nego što vaša veza postane ozbiljna važno je da dobro upoznate jedno drugo. Družite se i radite zabavne stvari zajedno. Upoznajte njegove prijatelje i upoznajte njega sa svojim. 2. Pokažite zanimanje za njegov život; Uvijek pokažite da vas njegov život zaista zanima.



Postavljajte mu pitanja i pažljivo slušajte ono što vam priča. Na kraju ćete osjetiti tu neprocjenjivu vezu koju ima sa vama. 3. Držite ga za ruku; Naučno je dokazano da fizički kontakt pomaže ljudima da budu bliži jedno drugime. Fizički kontakt ne mora uvijek biti previše intiman, a jednostavno držanje za ruku će ga navesti da vas doživljava kao posebnu osobu u njegovom životu. 

4. Pozovote ga na sastanak; Mnogi misle da je muškarac taj koji bi uvijek treba pozvti ženu na sastanak, ali umjesto da čekate da on pozove vas, pozovite vi njega. Preuzmite inicijativu i izvedite ga na neko mjesto koje oboje volite. Vjerujet mi biće impresioniran. 



5. Kontakt očima; Kao i dodir i kontakt očima igra veliku ulogu u zavođenju muškarca. Ako ga gledate direktno u oči pokazaćete koliko ste samouvjereni. Takođe, na taj način će se on osjećati povezano sa vama. Ipak nemojte gledati u njega tako da to izgleda čudno i jezivo. 

6. Budite otvoreni; Ako želite da se muškarac zaista zainteresuje za vas dopustite mu da vas upozna onakve kakvi zaista jeste. Dozvolite mu da upozna se vaše mane zajedno sa vašim vrlinama. Iako bi vam to u početku moglo biti teško, on će vas voljeti više nego da se pretvarate da ste nešto što niste. Tako ga samo možete razočarati.

Pokreće Blogger.