Budete li glumili neosvojivu muškarac bi mogao izgubiti interes: 5 beskorisnih savjeta za zavođenje

Danas se susrećemo sa raznim savjetima kako osvojiti muškarca, ali da li su svi ti savjeti u stvari i korisni?


Neki od tih savjeta nam i nisu od neke koristi, a u nastavku ćemo se osvrnuti na pet najčešćih savjeta o zavođenju koji nam mogu biti beskorisni i koji često ne funkcionišu. 1. Budi lijepa i privlačna; Naravno da je dobro voditi računa o sebi i svom izglednu, ali vaš izgled vam neće biti od velike koristi ako želite zadržati muškarca pored sebe. 

Muškarcima jeste važno da lijepo izgledate, ali im je još važnije kako se ponašate i kakva ste osoba. Samo ljepotom ga nećete zadržati pored sebe. 2. Budi nepredvidiva; Muškarcima spontane i nepredvidive žene mogu biti privlačne, ali to nikako ne biste smjele raditi na početku veze. 



Možete ga samo uplašiti. Bolje je da iznenađenja ostavite za kasnije kako vas ne bi smatrao čudnom. 3. Glumi neosvojivu; Ovaj savjet nikada neću moći razumjeti. Ako vam se muškarac sviđa i primjećujete da se i vi sviđate njemu, to što ćete glumiti neosvojivu ledenu kraljicu bi ga samo moglo otjerati.

Budete li glumila neosvojivu samo ćete ga natjerati da izgubi interes za vas. 4. Učini ga ljubomornim; Nikako ga nemojte činiti ljubomornim. Ako već želite izazvati neku reakciju kod muškarca neka to bude uzbuđenje nikako ljubomora. 



Ako primjeti da ga namjerno pravite ljubomornim samo bi se mogao okrenuti i otići. 5. Zagolicaj mu maštu; U redu je da mu malo zagolicate maštu i podstaknete ga da razmišlja o vama, ali bez pretjerivanja. Ako budete pretjerivali u tome i pokazivali više nego što treba, on bi mogao pomisliti da ste laka žena i neće željeti ništa ozbiljno sa vama.

Pokreće Blogger.