Žene obratite pažnju: Način na koji se odnosi prema svojoj majci može otkriti njegov karakter

Mnogi muškarci imaju jaku emocionalnu vezu sa svojim majkama, što ne mora da bude ništa loše. Ono na šta bi svaka žena trebala obratiti pažnju jeste odnos kakav on ima sa svojom majkom. 


Muškarci koji imaju dobar odnos sa svojim majkama mnogo više poštuju žene, imaju razumijevanja za njih i bolji su partneri. Zato drage dame, ako želite da otkrijete kakav će vaš partner biti kao suprug, obratite pažnju kako se odnosi prema svojoj majci. 

1. Njeno mišljenje mu je najvažnije; Ni jedna žena ne želi da čuje rečenice tipa "moja mama to radi drugačije". To samo pokazuje da vaš muškarac nije samostalan, da nije stekao slične standarde i vrijednosti i da nije spreman da živi svoj život. 



Vi treba jasno da mu stavite do znanja da neke stvari radite po svome i drugačije, a ne onako kako radi njegova mama. 2. U njegovim očima ona je savršena; Njegova mama je za njega bolja u svemu bez obzira šta radi ili šta kaže. Ako vam vaš muškarac jasno stavi do znanja da se nikada nećete moći mjeriti sa njegovom majkom, onda biste trebali da razmislite želite li biti u takvoj vezi. 

3. Njeno mišljenje mu je najvažnije; Ako se vaš muškarac oko svake odluke mora posavjetovati sa svojom majkom to samo govori koliko je nesiguran. Kako onda vi da vjerujete nekome ko ne može sam da donese bilo kakvu odluku. 



4. Govori joj sve šta se dešava u vašoj vezi; Nema ništa loše u tome što vaš muškarac može o svemu da razgovara sa svojom majkom, ali treba da zna gdje je granica i da joj ne govori neke intimne stvari koje se tiču samo vas. 5. Misli da mu je mama sluškinja; Svaki zreo muškarac treba da ima dovoljno poštovanja prema svojoj majci i da zna neke stvari da uradi sam. 

Ako primjetite da njegova majka sve radi usmjesto njega dok on leži na kauču nepomično, znajte da pored sebe imate ljenčinu. 6. Nema poštovanja prema majci; Ako primjetite da je vaš muškarac drzak prema svojoj majci i govori joj ružne stvari, razmislite o tome da li želite takvog muškarca pored sebe. Ako se tako ponaša prema njoj mislite li da će se drugačije ponašati prema vama. 

7. Ako nije blizak sa majkom; Ponekad postoje opravdani razlozi zbog kojih se muškarac može udaljiti od svoje majke i to mu ne trebate zamjeriti. Ali, ako je u pitanju razmažen muškarac koji nema strpljenja prema svojoj majci, onda su stvari drugačije. Ako on nema vremena za svoju majku , onda mu ni partnerka neće biti na prvom mjestu.

Pokreće Blogger.