Vladavina Riba od 19.02. do 21.03. - Merkur kreće direktno, Venera ulazi u Ribe

Sunće ulazi u znak Riba 19. februara što zvanično označava početak vladavine Riba koja će trajati sve do 21. marta. 


Ribe su jedan od najemotivnijih znakova zodijaka, a vladavina Riba je period kulminacije i zatvaranja. Ribe su poslednji znak zodijaka i sada je vrijeme da odbacite svu onu negativnu energiju koja se nakupila u proteklih 12 mjeseci. 

U nastavku pročitajte koji su to važni događaji koje možemo očekivati u ovom periodu. 1. 20. februar - Merkur kreće direktno; Kada Merkur krene direkrno bićemo svjedoci povratka nekih problema iz prošlosti koji treba da se riješe. Tada će nam biti lakše da izrazimo svoje misli i svoja osjećanja. 



Ovo će biti period u kome će se neki karmički čvorovi napokon odmrsiti. 2. 25. februar - Venera ulazi u Ribe; U ovom periodu nas može očekivati neka lijepa, kreativna i maštovita energija koja nam može donijeti mnogo uspjeha na profesionalnom polju. 

Tada će snažna energija Vodlije kojaj je uticala na nas u prethodnom periodu početi da blijedi. 3. 27. februar - Pun Mjesec u Djevici; Ovaj pun Mjesec će nam donijeti nježnu i kreativu energiju i omogućiće nam da se osjećamo sigurnije u sebe i svoje izbore. 



Energija punog Mjeseca će nam donijeti jednostavnost, lakoću i mir. 4. 4. mart - Konjukcija Jupitera i Merkura; Ovo će biti period u kome će fokus biti na komunikaciji. Važno je da u ovom periodu prihvatite sve ideje i misli koje imate. 

Biće ovo čaroban perod za inovativne ideje i prelazak u viša područja svijesti. 5. 10. mart - Sunce u konjunkciji sa Neptunom; Neptun je planeta snova, iluzija i kreativnosti, a kada je njegova energija jaka, ona nas podsjeća da vjerujemo svom unutrašnjem glasu. 

U ovom periodu možemo očekivati otkrivanje nekih skrivenih istina i sagledanje stvari iz druge perspektive. 6. 13. mart - Mlad Mesec u Ribama i Venera u konjunkciji sa Neptunom; Mlad Mjesec će nas podsjetiti da treba da slijedimo svoje srce i unesemo više strasti u svoj život. 

Harmonija između Venere i Neptuna će nas navesti da vjerujemo u bezuslovnu ljubav. 7. 15. mart - Merkur u Ribama; Merkur ulazi u znak Riba i tjera nas da se fokusiramo na svoje misli i da razmišljamo racionalno. Energija Merkura će nam pomoći da stupimo u kontakt sa svojim srcem, ali može učiniti i da se osjećamo zbunjeno. 

8. 20. i 21. mart - Ravnodnevnica i Sunce u znaku Ovna; Završava se sezona Riba i počinje sezona Ovna. Dolazi do početka nove astrološke godine. Kao prvi znak Zodijaka, Ovan je sinonim za jedan novi početak.

Pokreće Blogger.