Vidio je najgore u vama i nije otišao - 5 suptilnih znakova da možete vjerovati muškarcu

Kada upoznajemo muškarca prvi put, ta osoba se uvijek trudi da nam se pokaže u što bolje svjetlu.


Međutim, to svi radimo. Ali u isto vrijeme bi smo voljeli da što prije upoznamo njegovo pravo lice, kako ne bi gubili vrijeme. Zato vam danas otkrivamo 12 suptilnih znakova koji vam mogu pokazati da je muškarac dobar, da mu možete vjerovati i nastaviti graditi odnos. 

1. Kad sumnjate u njega, on dokazuje da griješite. Ponekad možete sumnjate u njegove namjere. Sumnjate da vas vara, laže ili da vam radi nešto loše iza vaših leđa. Ali on uvijek dokaže da nije tako, čak vam bude i neugodno što ste sumnjali u njega. 



2. Drži se obećanja. Ranije u vašim vezama mmuškarčeva obećanja su bila samo prazne riječi. Vaš trenutni muškarac drži do riječi, čak i ako je to samo bezazleno obećanje da će vas nazvati u određeno vrijeme. 

3. Strpljiv je sa vama. Prije ste se bojali da bi ste mogli uplašiti muškarca izražavanjem svojih osjećanja. Ali vas ovaj razumije. Svjestan je da ste emotivni i trudi se biti razumljiv i strpljiv sa vama. 



4. U vama je vidio najgore i nije otišao. Možda ste mu rekli nešto ružno iz svoje prošlosti što bi moglo da ga naljuti ili ste prekidali vezu sa njim. Njemu je to samo pomoglo da vas bolje razumije a ne da pobjegne.  

5. Uvijek pokazuje svoju ljubav. Ne misli da već to znate. Želi da osjetite njegu ljubav iznova i da u svakom trenutko znate koliko mu značite

Pokreće Blogger.