Veza sa oženjenim muškarcem sa sobom može nositi posljedice - Ja sam to prekasno shvatila

Nikada nisam razmišljala o tome koliko veza sa oženjenim muškarcem može biti opasna i kakve posljedice ona može da nosi sa sobom. 


Započela sam vezu sa oženjenim muškarcem u kojeg sam se ludo zaljubila i nisam ni slutila kakve komplikacije može da mi donese. On je bio prva osoba na koju sam pomisli kada se probudim, i poslednja osoba u mojim mislima prije nego što bih zaspala. 

Željela sam da budem samo njegova, da se udam za njega i imam porodicu, ali sam kasno shvatila da se to nikada neće desiti i da je to nemoguće. Govorio mi je kako ne može da živi bez mene, ali isto tako kako ne može ostaviti svoju ženu. 



Sa njom je imao dvoje djece i nije želio da ih povrijedi na ovaj način. U jednu ruku sam ga razumjela, ali sam isto tako ja patila što nije bio u mogućnosti da se posveti samo meni. Nadala sam se da će ipak jednog dana odlučiti da se razvede i da će biti samo moj. 

Naša veza je trajala pet godina i bilo nam je lijepo skupa, sve dok se jednog dana nije iznenada okončala. Pozvao me da izađemo na kafu i kada smo se našli i sjeli samo mi je saopštio da više ne može biti sa mnom. Nije mi dao ni jedan valjan razlog, samo je rekao da ne bismo više trebali biti skupa zatim se pokupio i otišao. 



Bila sam slomljena i dugo mi je trebalo da se priberem. Pet godina svog života sam bacila niz vodu zbog čovjeka za kojeg sam se nadala da će jednog dana biti samo moj. Pet godina svog života sam dala čovjeku koji me na kraju ostavio bez objašnjenja. 

Prošlo je dvije godine od tada, a ja sam još uvijek sama i još se u potpunosti nisam oporavila od te veze. Nedugo poslije sam saznala da se ipak razveo od svoje žene i nastavio živjeti život sa drugom ženom. Tada sam shvatila koliko sam bila glupa kada sam mislila da će oženiti mene. 

Tek tada sam shvatila koliko mu ni malo nisam bila važna i da sam mu služila samo kao zabava i rezervna opcija dok ne nađe neku drugu. Upropastila sam sebi život i možda ću ostati sama do kraja života. Tek sada vidim da sam trebala bolje razmisliti prije nego što sam se upustila u aferu sa oženjenim muškarcem.

Pokreće Blogger.