Jednog dana ti ćeš promijeniti nečiji život - Bićeš najbolja stvar koja mu se dogodila

Jednog dana bićeš osoba koja će pokazati da je sposobna učiniti mnogo više nego što je ikad mislila da može. 


Postaćeš osoba koja će pomoći nekome da ponovo vjeruje, vratićeš nekome nadu i osmijeh na lice. Pomoći ćeš mu da raširi svoja krila i ponovo poleti. Jednog dana ćeš postati osoba koja će pokazati ono što krije duboko u sebi, postaćeš nečije svjetlo na kraju tunela. 

Bićeš uzrok nečijeg osmijeha, radosti i sreće. Bićeš neko ko će ga podsjetiti da je život lijep i da je svijet koji nas okružuje lijep ako ga gledamo na pravi način. Vratićeš mu vjeru u ljude i pokazati da nisu svi ljudi loši. Jednog dana bićeš nekome najbolja stvar koja mu se dogodila. 



Bićeš sve ono što je godinama tražio, njegova ljubav, sreća i najbolji prijatelj. Bićeš njegov razlog da prestane da se skriva, razlog zbog kojeg će prestati da se plaši ljubavi jer ćeš mu ti pokazati da prava ljubav zaista postoji. Jednog dana pomoći ćeš mu da ponovo bude svoj, bićeš njegov vodič, njegova motivacija koja mu nikada neće dozvoliti da odustane od svojih snova. 

Bićeš njegova inspiracija da se razvija, stvara, istražuje i pokaže odvažnost. Jednog dana pojaviće se neko ko će zahvaljujući vama shvatiti da je prava ljubav lagana, svijetla i potpuno bezopasna. Da u pravoj ljubavi nema ničega lošeg, otrovnog i lažnog. 



Bićeš neko ko će ga osloboditi i dati mu krila da ponovo poleti, a vaša ljubav će vam omogućiti da rastete i postanete bolji. Jednog dana shvatićeš zašto do sada nisi uspjela , shvatićeš zašto ti je trebalo toliko vremena da se upoznate. Shvatićete da sve ovo do sada nije bila ljubav. 

Jednog dana ćeš upoznati nekoga kome ćeš biti najbolja stvar koja mu se desila i ko će biti najbolja stvar koja se desila tebi. Tek tada ćete znati da ste napokon pronašli ono što ste cijeli život tražili.

Pokreće Blogger.