Oženjeni muškarci otkrili 10 tajni sretnog braka: "Djeca su možda prioritet, ali i vaš brak je"

Zašto žene češće razgovaraju o problemima u vezi i tajnama sretnog braka? Razgovarali smo sa muškarcima i oni su nam otkrili 10 tajni srećnog braka: 


1. Trebate se svađati kako biste se razumjeli, a ne da biste pobjedili u svađi. "Cilj je riješiti problem, a ne napraviti još veći." 2. Budite cjeloviti kao osoba "Najjače veze su između dvije snažne, sretne osobe koje su odlučili biti zajedno, a ne dvije slomljene ličnosti čija sreća ovisi jedna o drugoj." 

3. Dajte prioritet jedno drugom "To sam naučio od roditelja. Djeca nikad nisu bila na prvom mjestu, njihova veza i brak su uvijek imali prioritet. Ali baš uvijek." 4. Zaboravite na sebičnost "Zapamtite da morate raditi za vezu,a ne samo za sebe." 



5. Poštujte svoj brak i svoju ženu "Nikada javno ne ismijavajte svoju ženu i svoj brak. Te stvari nisu za šalu!" 6. Budite oslonac jedno drugom. "Čak i ako griješi morate biti na njenoj strani. Kada ste sami možete joj davati savjete, ali dogodiće se,bez obzira na to što joj kažete da ostane pri svom mišljenju. I u takvim siutacijam morate biti na njenoj strani. 

7. Kuhajte jedno za drugo "Naučite kuhati. Nije teško, šta više i zabavno je. Možete to učini zajedno, fino je kad možete da joj skuhate njenu omiljenu večeru. 8. Slušajte je svaki dan "Možda ste umorni od glupih pitanja, Kako vam ti je prošao dan? Ali važno je postaviti pitanje, važno je da je pustite da se žali. 



9. Neka se vaša žena samo žali "Kada se žena požali, ne treba joj da riješite njen problem. Samo je pustite da priča. Ako joj treba pomoć oko riješavanja problema, ona će vam to jasno reći. 10. Pazi kako se borite jedno za drugo "Ne vrijeđajte jedno drugo. Ne svađajte se oko sitnica. Ako ona želi da nosiš kravatu, a ti ne želiš, obuci tu prokletu kravatu. "

Pokreće Blogger.