Nije posao žene da zabavi muškarca već obrnuto - 6 malih tajni velikih zavodnica

Svaka žena bi trebala naučiti i savladati male tajne zavođenja ako želi da neki muškarac obrati pažnju na nju. 


Najveća greša koju svaka žena napravi pri prvom kontaktu sa muškarcem koji joj se sviđa je želja da bude primjećena. Muškarcima morate dati malo prostora i dopustiti im da vas osvoje. Muškarci se najčešće zaljubljuju u žene za koje se plaše da će izgubiti. 

Naravno, ne trebate ih ni ignorisati i izigravati ledenu kraljicu. Tako ćete ga samo otjerati od sebe. 1. Samopouzdanje je glavna stvar; Muškarci vole samouvjerene žene. To ig govori da njima nije potreban neko da ih usreći, da su zadovoljne sa sobom i svojim životom te da će muškarac biti samo šlag na torti. 



Tada se muškarac neće osjećati pritisak da je učini kompletnom. 2. Pokažite svoju inteligenciju; Vrlo često smo viđali privlačne i atraktivne muškarce u vezi sa ženama koje u manje atraktivne i pitali smo se šta njih dvoje traže zajedno. Muškarac će prije biti sa ženom koja je inteligentna i sa kojom može vodoti smislen razgovor, nego sa ženom koja je samo atraktivna. 

Smislen razgovor o mnogim temama je nešto čemu ni jedan muškarac neće odoliti. 3. Dozvolite muškarcu da vas zabavi; Žene često zaboravljaju da nije njihov zadatak da zabave muškarca, već je zadatak muškarca da zabavi ženu. 



Ovo ne znači da ne treba da budete zanimljive i ispričate nešto smiješno. Imajte na umu da muškarci uživaju u osjećaju da su u stanju nasmijati ženu. 4. Ne zaboravite granice; Bez obzira koliko vam se neki muškarac dopada, nikako ne smijete odustati od granica koje ste postavili. 

Samo tako sebe nikada nećete dovesti u nezgodnu situaciju. Ni jedna žena ne treba tolerisati nepoštovanje muškarca. Ako je za vas poljubac na prvom sastanku dovoljan, budite odlučne i držite se toga. 5. Malo tajanstvenosti nije na odmet; Ni jedna žena ne bi trebala otkrivati sve o sebi na prvom sastanku. Nešto treba da ostane misterija. 

Ako mupkarcu date odjednom previše informacija, možete mu brzo dosaditi. Otkrivajte o sebi uvijek malo po malo. 6. Budite spontani; Stvari koje su isplanirane unaprijed nisu ni malo privlačne. Nemojte previše unaprijed razmišljati o svemu i planirati sve. 

Ne smišljajte dijalog u glavi i ne razmišljajte previše o tome šta ćete mu napisati u poruci. Muškarcima su žanimljivije žene kod kojih ne mogu procijeniti njihov sledeći korak.

Pokreće Blogger.