Mlad Mjesec u Vodoliji od 11.02. - 3 znaka Zodijaka koji bi mogli očekivati velike promjene

Period mladog Mjeseca je idealan za započinjanje nekih novih stvari jer energija mladog Mjeseca može potaknuti snažne promjene u našem životu. 


Mlad Mjesec se pojavljuje u znaku Vodolije 11. februara i predstavlja vrhunac Stelijuma koji se događa u znaku Vodolije. Astrolozi otkrivaju da će ovaj mlad Mjesec imati najveći uticaj na tri znaka zodijaka kojima se spremaju velike promjene. 

Ovaj mlad Mjesec bi mogao donijeti znažne pomake i promjene, zato se pripremite za suočavanje sa njima. Bik: Ovaj mlad Mjesec bi mogao donijeti mnogo pozitivnih promjena za Bikove kako u karijeri tako i u privatnom životu. Mnogi Bikovi mogu očekivati intenzivna osjećanja u ovom periodu. 



Imaćete potrebu da se odmorite od svakodnevnih obaveza i istražujete nove stvari. Iskoristite ovaj period da radite različite stvari, nađete ono što vam najbolje odgovara i rasčistite sebi put ka uspjehu. Lav: Lavovi bi se trebali da se pripreme za nadolazeći mlad Mjesec. 

Mlad Mjesec bi mogao imati veliki uticaj na vaš ljubavni život. Retrogradni Merkur bi mogao da vam pomrsi neke konce i izazove probleme i nesuglasice u vezi. Mnogi Lavovi će ostvariti neka uzbudljiva poznanstva, zato držite srce i um otvorene. 



Vodolija: Ovaj mlad Mjesec će imati poseban uticaj na osobe rođene u znaku Vodolije. Zbog planetarnog Stelijuma koji se dešava u znaku Vodolije, mnogi pripadnici ovog znaka će doživjeti promjene u privatnom životu. 

Kosmička transformacija bi Vodolijama mogla dati dodatni autoritet koji trenutno pronalazi svoje utočište i individualnost fokusirajući se na samorazvoj. Vaše originalne ideje će vas nadahnuti na vašem putu ka uspjehu.

Pokreće Blogger.