Koliko god je ljubav jaka neće ga promijeniti - Zašto mnoge žene privlače nestabilne muškarce

Neke žene imaju tu sklonost da vječito privlaće pogrešnu vrstu muškaraca. 


Postoji razni uzroci koji mogu dovesti do emocionalnog oštećenja i emocionalne nestabilnosti. Slomljeno srce može biti jedan od uzroka, pa čak i prijateljska izdaja. U ovom članku ćemo se osvrnuti na razloge zbog kojih neke žene uporno privlače nestabilne i emocionalno oštećene muškarce. 

1. Jako vam je potrebna veza; Postoji velika razlika u tome da li želite vezu ili vam je ona potrebna. Ako vam je veza potrebna da biste bili srećni i ispunjeni, ona je već na samom početku osuđena na propast. Ako želite to da promijenite, morate naći način da budete zadovoljni sami sa sobom i da ne očekujete da vas neko drugi usreći. 



2. Nesigurnost; Osobe koje su nesigurne imaju veću šansu da privuku emocionalno nestabilu osobu. Kada postanete osoba koja je sigurna u sebe i koja zrači samopouzdanjem, emocion alno nestabilni muškarci će vas jednostavno obilaziti. 

3. Ne znate za drugačije; Mnoge žene imaju običaj uvijek budu u vezi sa jednim istim tipom muškarca i u tome traže neku sigurnost. Ako zaglavite u šablonu istih muškaraca biće vam teško primjetiti ostale. 4. Želite ga promjeniti i pomoći mu; Koliko god nekoga voljeli vaša ljubav ga ne može izliječiti. 



Ne možete nikoga promijeniti niti možete zaliječiti njegove rane ako on to ne želi. Nemojte trpiti loše ponašanje i misliti ako se budete trudili i budete istrajni da ćete ga na kraju promijeniti. 5. Mislite da su svi oštećeni; Svima se nama nekad desilo da mu srce bude slomljeno, ali ako smo dovoljno samosvjesni i jaki možemo preboljeti i krenuti dalje, ne vukući teret ogorčenosti za sobom. 

Emocionalno oštećene i nestabilne osobe su one osobe koje same sebi dozvole da budu takve.

Pokreće Blogger.