Kako smo supruga mog ljubavnika i ja postale prijateljice - Spasile smo jedna drugu

Upoznali smo se preko interneta. Prvo mu nisam odgovarala na poruke jer na njegovom profilu nije bilo slike i nisam htjela da se dopisujem sa nekim za koga ne znam kako izgleda. 


Nakon nekoliko njegovih poruka, koje su zaista bile pristojne odlučila sam da mu odgovorim i pitam ga zbog čega nema sliku na profilu. Odmah je postavio jednu, a drugu mi poslao u poruci. Bio je zaista lijep i privlačan. Imao je šarmantan osmjeh. 

Dopisivali smo se nekoliko dana i zakazali smo sastanak da se upoznamo uživo. Našli smo se u jednom baru i bila sam iznenađena kada sam ga vidjela. Izgledao je još ljepše uživo. Sjedio je za stolom sa buketom cvijeća koji je bio namijenjen meni. Razgovarali smo o svemu. Pitala sam ga da li je oženjen ili u vezi na šta je rekao da je bio zaručen, ali da su prekinuli zaruke prije nekoliko godina. Bila je to jedna od onih večeri za koje ne želite da završe. Otpratio me do mog automobila, nježno me poljubio i zakazao sledeći sastanak. 

Kada sam došla kući pogledala sam u telefon gdje me čekala poruka od njega gdje piše da jedva čeka sledeći petak da me ponovo vidi. Nisam mogla da vjerujem da jedan tako privlačan muškarac može biti sam. Ujutro sam mu odgovorila da jedva čekam naš ponovni susret zatim sam ustala iz kreveta i skuhala sebi kafu. Kada sam ponovo uzela telefon vidjela sam dva propuštena poziva od njega. Uzvratila sam poziv, a sa druge strane mi se javio ženski glas koji me je pitao odakle ga znam. Rekla sam da smo sinoć bili na prvom sastanku. Rekla sam da smo se upoznali preko interneta. 

Rekla je "Nisi ti kriva, nisi znala." Ispričala mi je kako su već šest godina u braku i imaju dvoje djece. Jedno od 2 i drugo od 4 godine. Srce mi se steglo, a u njenom glasu sam osjetila podrhtavanje. "Ovo nije prvi put, ali je poslednji", rekla je. Ispričala mi je kako ju je i prije varao, ali su je njena majka i sestra odgovorile od razvoda jer su ga svi mnogo voljeli. 

Rekli su joj da je on dobar čovjek i da će teško naći takvog ponovo. Čule smo se nekoliko puta poslije toga. Uz moju pomoć, provalila je u njegov profil i iskoristila sve informacije za slučaj razvoda. Tokom posljednjeg razgovora zahvalila mi se. „Da, moram ti se zahvaliti. Spasila si me" rekla je. Spasila sam ja nju, ali je spasila i ona mene. 

Spasila me razočarenja i tuge kroz koju sam mogla proći da nisam sve saznala na vrijeme. Postale smo dobre prijateljice i često se čujemo. Pomogla mi je da shvatim da nisu svi onakvi kakvi se prdstavljaju i da treba vremena da nekoga upoznamo onakvog kakav je zaista.

Pokreće Blogger.