Drage dame, budite hrabre i odaberite sebe onda kada on ne odabere vas

Mnoge žene su se možda našle u situaciji kada se muškarac kojeg vole dvoumi oko toga da li da ih izabere ili ne. 


Mnoge su se našle u situaciji da, muškarac koga smo dizali u visine, ne može da se odluči i ponaša se kao da ne zna šta želi. Kada vam muškarac nije vjeran, kada odbija da vam pokaže u kakvom je statusu vaša veza. I boli kada shvatite da mu niste dovoljno dobri i da ne možete ništa napraviti kako bi se on lakše odlučio. 

Ali ono što možete da uradite jeste da ne gledate sebe njegovim očima i da naučite da cijenite sebe. Volite sebe uprkos uprkos tome što vas on ne voli i poštujte sebe uprkos nedostatku njegovog poštovanja. Budite dovoljno hrabre da odaberete sebe onda kada on ne izabere vas. 



Izaberite svoju sreću, fokusirajte se na svoj život umjesto da gubite vrijeme na nekoga ko ne može da se odluči. Važno je da imate lijep odnos sa nekim, ali je još važnije da imate dobar odnos sami sa sobom. Vi ste jedina osoba na koju možete da se oslonite u životu i koja će uvijek biti na vašoj strani. 

Prestanite davati svoje vrijeme nekome ko ga ne zaslužuje i prestanite se truditi za vezu koja je osuđena na propast. Prestanite davati druge šanse. Počnite se ponašati onako kako očekujete od njega. Posvetite pažnju sebi, onu pažnju koja vam nedostaje. 



Volite sebe onako kako on ne može da vas voli. Razmazite sebe onako kako on ne može da vas razmazi. Birajte da budete srećni bez njega. Oslobodite se svih očekivanja i napravite u svom životu mjesta za pravog muškarca koji će vam prižiti sve ono što želite i što zaslužujete.

Pokreće Blogger.