Velika konjukcija Saturna i Jupitera u Vodoliji 21.12. - Veliki izazovi očekuju 3 znaka zodijaka

Velika konjukcija Jupitera i Saturna u jednom znaku je događaj koji se dešava jednom u 20 godina i desiće se 21.12. u znaku Vodolije. 


U zadnjih 200 godina konjukcija ove dvije planete se uglavnom dešava u zemljanim znakovima, a ovaj događaj je toliko rijedak da se zadnji put konjukcija Jupitera i Saturna u Vodoliji desila prije 800 godina. Energija Vodolije je revolucionarna i može da unese pravu pometnju. 

Najveću krizu u svom životu mogu da osjete Ovan, Bik i Vaga. Ovan: Trudite se da izmirite sve svoje dugove kako ne biste bili na gubitku. Nemojte ovaj mjesec započinjati ništa novo u poslu. Planeta Mars, koja je vaš vladar, će biti u negativnom aspektu sa Plutonom, zato nemojte ništa da radite na silu. 



Kod onih Ovnova koji su u vezi ili braku može se pojaviti nerazumjevanje od strane partnera. Neki problemi mogu nastati zbog djece, a neki zbog novca. Ipak, imaćete podršku prijatelja. Možda bi bilo dobro da ne slušate previše savjete drugih i da pokušate stvari da riješite sami. 

Oni koji su slobodni bi mogli da upoznaju jednu zreliju osobu, ali nemojte nikakve odluke da donosite ishitreno, već bi bilo dobro da se bolje upoznate. Što se tiče zdravlja sve će biti dobro, ali ne bi bilo loše da budete više fizički aktivni. 



Bik: Nervoza bi u ovom mjesecu mogla da dostigne svoj vrhunac, zato dobro razmislite i nemojte da odustajete od posla koji radite samo zati što ne zarađujete onoliko koliko biste vi željeli. Trudite se da budete smireniji i ljubazniji prema svojim nadređenima. Vaša emotivna situacija bi se takođe mogla zakomplikovati zbog problema koje ste odlagali a koji su se vremenom nakupili. 

Neki Bikovi bi mogli otkriti da im je partner bio nevjeran ili da se udaljio od njih. Pokušajte iskreno da razgovarate kako bi riješili sve nedoumice. Slobodni Bikovi bi mogli ostvariti jedno lijepo poznanstvo. Pokušajte više da odmarate i izbjegavajte stres. 

Vaga: Postoji mogućnost komplikacija na poslu koje mogu da vam uzrokuju stres. Previše ste bili opušteni pa ste napravili neke greške koje će sada doći do izražaja. Pokušajte da ostanete smireni i ne ulazite u konflikte. Pojedini pripadnici ovog znaka bi mogli dobiti neočekivan novac iz više izvora, pa im finansije neće predstavljati novac. 

Oni koji su nezadovoljni svojim stanjem u braku bi mogli da se raziđu sa partnerom. Sve svoje frustracije istresate na partnera i prijetelje pa će biti pravo čudo ako neko ostane pored vas. Slobodne Vage bi se mogle upustiti u vezu sa nekom osobom koju su upoznali kroz posao. Vodite računa o svojoj koži jer su moguće alergijske reakcije.

Pokreće Blogger.