Ako želite da brak uspije nešto morate i prećutati - 6 fraza koje bi bilo bolje ne govoriti muškarcu

Ponekad žene znaju biti veoma brbljive i ishitreno reći svom muškarcu čak i ono što možda ne bi trebale. Na taj način one mogu da upropaste samopouzdanje svog muškarca, a da toga nisu ni svjesne. 


Nemojte dopustiti da vam vaš dugačak jezik upropasti odnos sa vašim partnerom. Neke fraze je bolje da ne izgovarate kao na promjer ove. 1. Prestar si za ovo... Starost nije ograničenje , ono postoji samo u vašoj glavi. Zato nemojte sputavati vašeg muškarca da radi ono što voli i što želi. 

Ugađanjem djetetu u njemu će doprinjeti ponovnom buđenju strasti u odnosu. 2. Sviđa mi se tvoj stomačić... Čak i ako vam se njegov stomak zaista sviđa, to ne biste trebale da mu govorite. Kako bi se vi osjećali da on to vama stalno govori. 



U redu je da mu dajete komplimente o njegovom izgledu, ali nemojte se fokusirati na pojedine dijelove tijela. 3. Počeo si da ćelaviš... Muškarci znaju biti veoma osjetljivi kada je u pitanju gubitak kose, zato budite oprezne. Ako mislite da on to nije primjetio i da treba poduzeti nešto po tom pitaju, birajte riječi i budite taktični. 

4. Previše jedeš... Ovo ne biste trebali govoriti svom muškarcu, naročito ne pred prijateljima jer to može da zvuči ponižavajuće. Ako već želite da vodite računa o ishrani svog muškarca napravite dogovor sa njim. 5. Uvijek sve moram sama... Ako je stvarno tako zašto ste onda sa njim? 



Žene vrlo često pretjeruju kada je u pitanju ova situacija. Umjesto što se fokusirate na ono što on ne radi, pokušajte češće da ga hvalite za ono što radi, a on bi uskoro mogao početi raditi više. 6. Znam da ćeš reći ne,ali... Kada mu kažete ovo on će sigurno reći ne. 

Ako želite da povećate šanse da nešto dobijete ili uradite pokušajte da mu kažete kako vam se svidjelo nešto što ste već prije uradili i kako biste željeli to da ponovite.

Pokreće Blogger.