Njihova veza bi mogla da traje zauvijek - 3 znaka zodijaka koji su idealan partner za Škorpije

Škorpije su jedan od najvjernijih i najprivrženijih znakova zodijaka iako vam se to na prvi pogled ne čini tako. 


Mogu biti jako tajanstvene, ali jednom kada poklone nekome svoje srce, daće sve od sebe da ta veza potraje. Ne mogu se svi nositi sa onim što im Škorpija može ponuditi, ali se ističu tri znaka zodijaka koja to mogu. 

Astrolozi smatraju da su to znakovi sa kojim bi se Škorpija najvjerovatnije mogla vjenčati. Bik: Kada se ova dva znaka nađu na putu između njih počinju da sijevaju varnice. Njih dvoje mogu stvoriti veoma jaku vezu. Uživaće u veoma uravnoteženoj dinamici jer Bik predstavlja Škorpijin odraz u ogledalu. 



Škorpiju će kod Bika privući njegova strpljivost i prizemnost, dok će Bik biti inspirisan Škorpijinim istraživanjem emocija na dubljem nivou. Iako su teške suprotnosi, oni mogu izgraditi veoma skladnu i dinamičnu vezu. Djevica: Djevica je još jedan zemaljski znak koji bi mogao osvojiti srce Škorpije. 

Škorpije vole da preuzmu odgovornost u vezi, a Djevice će im dopustiti da ih vode. Njih dvoje će provoditi nevjerovatno vrijeme zajedno, istražujući jedno drugo. Škorpiji će se svidjeti što pored sebe ima partnera koji je spreman eksperimentisati jednako koliko i oni.



Jako će se truditi kako bi udovoljili jedno drugome, a kako vrijeme bude odmicalo i njih dvoje će rasti zajedno. Ribe: Kada Škorpija prvi put ugleda jednu Ribu odmah će poželjeti da je bolje upozna. Ova dva vodena znaka govore istim emocionalnim jezikom. 

Empatična i nježna Riba će biti nadopuna Škorpijinoj emocionalnoj sirovosti. Njih dvoje će se povezati na višem emocionalnom nivou, a njihova veza će biti ispunjena strašću, predanošću i obožavanjem. Škorpije će cijeniti to što pored sebe imaju partnera koji se ne boji dati 100% od sebe u vezi.

Pokreće Blogger.