Detaljan godišnji horoskop za Škorpije - Šta vas očekuje u 2021. godini

Detaljan godišnji horoskop za Škorpije - Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju 


Za osobe rođene u znaku Škorpije 2021. godina će biti puna spokoja i smirenosti. Uživaćete u mnogim lijepim danima puni vedrine i osmijeha. Biće ovo savršena godina za jačanje veze sa partnerom ili uspostavljanje novih veza. Napredovaćete u karijeri, možda i više nego što ste očekivali. 

Biće ovo savršena godina za one koji žele da pokrenu sopstveno posao. Ovo će biti godina profesionalnog procvata, uspona i uspijeha. Javiće vam se jako dobre prilike i imaćete priliku za promjene na koje ste dugo čekali. 



LJUBAV: U prvom dijelu 2021. godine Venera, boginja ljubavi će se nalaziti u vašoj kući, što bi moglo da probudi vašu romantičnu stranu. Oni koji su u vezi će uživati u ljubavi, spokoju i puno naklonosti u društvu svog partnera. Slobodne Škorpije će se najbolje slagati sa Rakom, Ribama, Djevicama i Jarčevima. 

Vaša prijateljska priroda bi trebala biti vaš glavni adut za osvajanje novog partnera. Vaša ljubav će biti neodoljiva, a vaša strast intenzivna i svakim danom sve jača. Malo je onih koji mogu razumjeti vašu strast i koji se mogu nositi sa vezom punom romantike koju vi nudite. 



Rakovi i Ribe su jedni od rijetkih koji mogu da razumiju tu vašu strast i mogu da vam se prepuste u potpunosti. Zbok tolike količine ljubavi koju im dajete, oni nikada neće ni pomisliti da vas lažu i varaju. 

NOVAC I KARIJERA: Na početku godine ćete biti pomalo zabrinuti izgradnjom svoje karijere. One Škorpije koje nisu zadovoljne svojim trenutnim zaposlenjem i koji žele da započnu svoj biznis će imati dobre prilike da to i urade. Najvažnije je da odlučite šta želite i analizirate svoje dugoročne planove te odlučiti da li vam vaš posao nudi perspektivu napretka. 

Iako ćete se nositi sa mnogim izazovima vidjećete da oni nisu bili uzalud. Pokažite svoju profesionalnost i odgovornost. U prvim mjesecima godine možete očekivati značajan priliv novca, a takođe možete očekivati i obnavljanje jedne saradnje koja će vam biti od velike koristi. Finansijski gledano 2021. godina će biti veoma uspješna. 

Sami ćete uspjeti da zaradite sve više novca bez potrebe za saradnjom sa bilo kim. Retrogradni Merkur koji će boraviti u vašoj kući karijere, će vam dati energiju da privedte kraju sve projekte koje započnete. Međutim, mogu se pojaviti problemi sa komunikacom sa nadređenima ili sa državnim institucijama. 

Iskoristite ovaj period za isprobavanje novih smjernica u karijeri, te preispitajte svoju tržišnu poziciju ako se bavite preduzetništvom. Analizirajte sve starije podatke i informacije kako biste bolje razumjeli promjene koje treba da napravite. Dokažite da posjedujete organizacione sposobnosti i postavite sebi prioritete kako biste se lakše mogli prilagoditi različitim situacijama. 

ZDRAVLJE: Samo raznovrsnom ishranom ćete moći da obezbjedite sebi energiju koja vam je potrebna. Važno je da pijete što više vode i prirodnih sokova. Trudite se da vaša ishrana bude raznolika i ne treba da se plašite za svoje zdravlje. Bez obzira koliko ste zauzeti poslom nemojte da preskačete obroke. Trudite se da se krećete što je više moguće i da budete fizički aktivni.

Borilački sportovi su pogodni za vašu agresivnu prirodu. Pomoći će vam da se riješite viška kilograma, a takođe će vam pomoći da se riješite stresa koji bi mogao da vam se nakupi zbog posla.

Pokreće Blogger.