Znakovi Zodijaka koji se najbolje slažu sa Blizancima - To su njihove srodne duše

Blizanci su jako dobri partneri zbog svoje odanosti i poštovanja prema drugima. Nažalost ne vole ih svi zbog njihova dva lica kojih se ljudi ponekad plaše. 


Iako su Blizanci veoma odani partneri, teško im je pronaći onu pravu osobu koju bi voljeli. Astrolozi su izdvojili nekoliko znakova zodijaka koji bi se mogli najbolje slagati sa Blizancima, zato ih pročitajte kako ne biste gubili vrijeme na ostale u potrazi za svojom srodnom dušom. 

Ovan: Ovan voli da vodi i bude glavni, a budući da su Blizanci veoma promjenljivi, Ovan će moći da vodi vezu na više načina. Pomoći će Blizancima da se opuste i da se prepuste nekome drugome da odluči na koji način će njihova veza funkcionisati. 



Ovan je savršen par za Blizanca, oni će uvijek naći kreativan način da jednostavno žive i uživaju u životu. Strijelac: Strijelčevi ne vole da budu ničije vlasništvo, vole slobodu, što je slično ljubavnom jeziku Blizanaca. Strijelac voli učiti. 

Blizanci vole razmišljati. Iako su suprotnosti, savršeno se podudaraju. Njihove suprotne strane se uravnoteže kada se dobro poslože i onda oni mogu jako dobro da funkcionišu u vezi. Strijelčevo vodstvo i mudrost pomažu zbunjenim i neodlučnim Blizancima da pronađu svoj put. 



Vodolija: Vodolija je najsličnija Blizancima jer su oba ova znaka vazdušni znakovi. I jednima i drugima je potrebno vremena da se obavezu, tako da ne postoji pritisak odmah na početku veze, jer daju jedno drugome prostora. Blizanci pomažu Vodoliji da sluša, razumije i opusti se, a Vodolija pomaže Blizancima da postignu sve ono o čemu sanjaju. 

Oni mogu otvoreno razgovarati o svakom problemu i znaju kada treba da krenu dalje. Lav: Lavovi su sjajni partneri za Blizance jer njihova vatrena energija unosi uzbuđenje u vezu. Lavovi uvijek izgledaju jako dobro, što čini da se i Blizanci osjećaju dobro u njihovoj blizini. 

Stvarno dobro surađuju i hrane jedni druge energijom. Ovaj par dobro funkcioniše jer oboje cijene međusobnu individualnost. Rak: Rakovi su ćudljivi kao i Blizanci šno na prvi pogled može da se čini kao ne tako dobra kombinacija. 

Ali oni baš zbog te svoje ćudljivosti razumijeu jedno drugo. Rakovi su savršeni za Blizance iz razloga što tolerišu i prihvataju zaigrano ponašanje Blizanaca.

Pokreće Blogger.