Neka u vašem domu sve bude u paru: Feng shui tajne za privlačenje ljubavi

Čak i najmanja sitnica bi mogla biti magnet za ljubav koji će donijeti sreću u vaš život. Sve što je potrebno da uradite jeste da malo preuredite svoj dom i ispunite ga stvarima koje će da privuku energiju sreće i ljubavi.


Ne dozvolite da negativna energija u vašem domu blokira protok ljubavne energije, zato oraganizujte svoj prostor kako bi energija nesmetano cirkulisala. Izdvojili smo nekoliko preporuka koje bi vam mogle, prema feng shuiu, učiniti živor srećnijim i pomoći da privučete ljubav. 

1. Slike na zidovima; Ukrasite zidove svog doma slikama. Bilo bi dobro da to budu romantične slike, slike ptica u paru ili predmeta u paru. Prikaz jedne osobe ili životinje na slici nije dobro ako težite pronalasku ljubavi, sve treba da bude u paru. 



2. Kaktus; Kaktus je u stanju da apsorbuje negativnu energiju i napuni prostor pozitivnom energijom. Pomoći će vam da se brzo riješite stresa i nervoze, da uživate u životu,a a samim tim i da privučete ljubav. 3. Narandžasta boja; Narandžasta boja se smatra najboljom bojom u borbi sa samoćom. 

To je boja sunca, ljeta, topline i osmijeha. Podići će vam raspoloženje i povećati samopouzdanje. Zato obavezno u svoj dom unesite malo narandžaste boje. 4. Svijeće; Šta može biti romantičnije od svijeća u stanu. One se takoge smatraju najboljim sredstvom u borbi sa negativnom energijom. 



Plamen svijeće neutrališe negativnost, stvara atmosferu mira, harmonije i sreće. 5. Mandarinske patke; Izaberite dvije mandarinske patke izrezbarene od rozenkvarca i postavite ih  u blizini kreveta na kome spavate. One donose mogućnost stupanja u brak i pronalaska sreće. 

6. Leptiri; Leptiri su simboli koji donose ljubav, ali ne i ozbiljnu vezu. Dok patke donose mogućnosti poput braka, leptiri vam mogu obezbijediti aktivniji ljubavni život i ležernu romantiku.

Pokreće Blogger.