Mlad Mjesec u Škorpiji od 15.11 - Znakovi Zodijaka na koje bi Mlad Mjesec mogao najviše uticati

Mlad Mjesec u znaku Škorpije od 15.11. nam donosi priliku da se suočimo sa našom tamnom stranom na mnogo produktivniji način. Donosi nam energiju ponovnog rođenja i novih početaka. 


Energija Mladog Mjeseca će biti intenzivna i posebno će uticati na tri znaka Zodijaka. Mlad Mjesec će nam donijeti šansu za novi početak i priliku da se suočimo sa skrivenim problemima koji se nalaze duboko u nama. 

Budite spremni na intenzivno i promjenljivo iskustvo za vrijeme ovog Mladog Mjeseca. Bik: Imaćete priliku da stvorite duboku vezu sa partnerom, ali samo ako budete voljni da se trudite, da se riješite straha od ranjivosti i pokažete svoja stvarna osjećanja. 



Vaše srce žudi za dubokom i izbalansiranom vezom, i ako se potrudite da srušite zid koji ste izgradili oko sebe, dostići ćete novi nivo povezanosti između vas i partnera.  Škorpija: Ovaj Mlad Mjesec zajedno sa Suncem u vašem znaku vam daje priliku da se transformišete u monogo bolju verziju sebe. 

Vaša moć leži u vašoj jedinstvenosti, zato se potrudite da budete autentični. Ova transformacija će vas povesti u novo putovanje koje će vam pomoći da otkrijete svoja najdublja osjećanja. Vodolija: Energija Mladog Mjeseca će najviše uticati na vaš profesionalni život. 



Ako uspijete prihvatiti snagu koja leži u vašim vlastitim osjećanjima otkrićete važan put u vašoj karijeri. Iako bi ovo mogao biti period u kome ćete sumnjati u sebe znajte da rješenje za svaku situaciju leži u vama samima. Prihvatanje vaših osjećanja će vam pomoći da se bolje krećete u svim sferama svog života.

Pokreće Blogger.