Najteže ih je odvući pred matičara: Znakovi Zodijaka kojima je najteže izgovoriti sudbonosno Da

Dok neki od malih nogu sanjaju o vjenčanju kao iz bajke, drugi brak vide kao zatvor i najveću noćnu moru. Astrolozi su izdvojili četiri znaka zodijaka kojima je teško da se odluče za brak. 


Oni vole slobodu i uvijek su u potrazi sa nečim boljim, zbog čega im je veoma teško da se skrase i uplove u brak. Oni nisu posebno zainteresovani da se vežu i vole da budu slobodni. Provjerite da li ste vi jedan od njih. 

Strijelac: Osobe rođene u znaku strijelca vole slobodu i ne vole ljude koji neprestano zahtjevaju pažnju i ljubav. Zbog toga ih ne privlače previše stvari koje donosi brak i zajednički život. Vodolija: Vodolije vole izvanredne stvari i vole da budu nezavisni, zbog čega smatraju brak nevjerovatno dosadnim. 



One definitivno ne žele nekome da se prilagođavaju i da provode dane zajedno sa nekim pod istim krovom. Lav: Nije da se Lavovi ne žele skrasiti, oni su jednostavno uvijek u potrazi za nečim boljim. Oni uvijek misle da zaslužuju nekoga boljeg, zbog čega se stalno osvrću oko sebe. 

Čak i kada je pored njih neko zaista nevjerovatan. Bik: Osobe rođene u znaku Bika su veoma tvrdoglave i ne žele da čuju za kompromis, a to je jedna od najvažnijih stvari u braku. Prilično su zadovoljni svojim društvenim životom i brak je nešto bez čega su mnogi Bikovi spremni da žive.



Nije da se oni nikada neće skrasiti, ali brak je nešto bez čega oni definitivno mogu da žive. Kada nađu pravog partnera koji njima najviše odgovara oni će tada biti spremni da stanu ispred matičara i da sa ponosom izgovore sudbonosno DA.

Pokreće Blogger.