Detaljan godišnji horoskop za Rakove - Šta vas očekuje u 2021. godini

Detaljan godišnji horoskop za Rakove- Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju 


2021. godina bi osobama rođenim u znaku Raka mogla da donese neke zdravstvene probleme, kao i brojne mogućnosti za poboljšenje fizičkog i mentalnog stanja. Rakovi bi trepali pokušati da se više odmaraju i meditiraju kada god im se za to stvori prilika. 

Ovo bi mogla da bude veoma zanimljiva godina kada je u pitanju vaš ljubavni život. Oni koji su u vezi mogu očekivati neke promjene te treba da slušaju svoj instinkt pri donošenju važnih odluka. Vaša karijera će takođe proći kroz neke promjene. Bićete veoma zauzeti, a neke stvari bi mogle da izmaknu kontroli i dovesti vas u neugodnu situaciju. 



Trudite se da održavate dobre odnose sa svim saradnicima tokom marta i aprila. U prvoj polovini godine biste se mogli naći u maloj finansijskoj krizi, ali vremenom stvari će se popraviti. Postoji mogućnost da naslijedite neki novac ili kuću. U drugoj polovini godine ćete imati stabilnu finansijsku situaciju, ali samo pod uslovom da izbjegavate velike i nepromišljene kupovine i pokušate malo da uštedite. 

LJUBAV: U prvoj polovini godine biste se mogli suočiti sa nepredvidivim događajuma koji se neće pretvoriti u ozbiljne sukobe. Iako ćete u novu godinu ući srećni i zadovoljni, pojaviće se sumnje koje bi mogle da pokvare vaše dobro raspoloženje. Vaš partner će biti veoma razuman i voljan da razgovara sa vama ako budete željeli da iznesete svoje strahove i priznate svoja osjećanja. 



Sredinom marta će se pojaviti veoma osjetljiv perio koji će se poboljšati do kraja proljeća. Venera će donijeti mnogo nesigurnosti onima koji su slobodni i koji su prošli kroz razna razočarenja u prošlosti. Ipak će se pojaviti neočekivane prilike za uzbudljive sastanke i romantične trenutke tokom ljeta, što vaš ljubavni život može učiniti mnogo ugodnijim. 

Onima koji su u vezi prvi mjeseci u godini će biti najljepši period godine, a oni koji su slobodni bi se mogli zaljubiti . Ostatak godine bi mogao da bude razapet između trenutaka ispunjenja i nezadovoljstva koje bi moglo da se pojavi bez posebnog razloga. Neki Rakovi bi čak mogli da dođu u iskušenje i da se upuste u vanbračnu vezu. 2021. godina će biti veoma uzbudljiva za vas, puna romantike, emocija i ljubavi. 

Budite oprezni sa kim dijelite svoja osjećanja i kome vjerujete jer nikada ne znate da li je ta osoba vrijedna vašeg povjerenja. Nađite načina da se opustite i provedete više vremena sa prijateljima i porodicom, naročito za vrijeme praznika. Oni koji su u braku nemaju zbog čega da brinu. Pojaviće se neki nesporazumi, ali oni će vam samo pomoći da bolje upoznate svog partnera i ustabilite svoju vezu. 

Slobodni Rakovi će se najbolje slagati sa Bikom, Djevicom, Škorpijom i Ribama. Ribe bi vas mogle osvojiti svojom predanošću, Škorpije su veoma pažljive u ljubavi, Bik i Djevica mogu biti dobre rezervne opcije za ljubavnu vezu jer mogu da vam ponude stabilnost koja vam je potrebna. 

NOVAC I KARIJERA: Uran će donijeti mnoge kontradiktornosti u vaš profesionalni život. Počećete preuzimati više odgovornosti u poslu, bićete sigurniji u ono što radite pa vam poštovanje pravila i smjernica nadređenih neće biti nikakav problem. 

Pun Mjesc koji će se pojaviti 18. maja će vam donijeti neke nove ideje pomoću kojih ćete zaraditi više novca. Imaćete dobre ideje, ali ne i dovoljno sredstava da ih sprovedete u djelo. Neki će uspjeti da pronađu sredstva koja im budu potrebna, dok će se drugi suočiti sa neuspijehom. Ovo će biti dobar period da testirate ljude oko sebe i da vidite na koga zaista možete da računate. 

Bićete odlični u komunikaciji sa ljudima koji se bave finansijama. Za vrijeme retrogradnog Merkura budite veoma oprezni kako i na šta trošite novac. Pred kraj godine budite posebno oprezni jer bi se mogli pojaviti razni rizici. Samo ako budete oprezni uspjećete da sačuvate ono šta ste zaradili u toku godine. 

ZDRAVLJE: Ako patite od neke hronične bolesti nemojte da zanemarite svoje liječenje kako se vaše zdravlje ne bi pogoršalo. Vaše mentalno i emocionalno zdravlje će biti puno pozitivnih promjena. Poboljšaćete svoje odnose sa voljenima, bićete razumniji, manje pesimistični i tjeskobni. 

Riješićete se dijela briga koje će se desiti u ovoj godini, dio stresa će nesati što će vam dati još jedan razlog da budete srećniji. Posvetite više pažnje vašoj ishrani. Uzimajte što više svježeg voća i povrća, a izbjegavajte šećer, peciva, bijeli hljeb i pivo.

Pokreće Blogger.